Mygirlmybaby size naçizane birkaç tavsiyede bulunacağım. Eğer aile büyüklerinden iyi anlaştığınız yanınıza gelip size ekstra destek verebilecek biri varsa hemen çağırın. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak yorgunluğunuz azalır. Benim kızımda çok hareketli ve maalesef uykuyu çok sevmiyor. Ben kendim de çok uyku düşkünü bir insan değilim, hatta hatırlıyorum annemden bunalıp çok kez uyuyor numarası yapmışlığım var, o yüzden makul görüyorum bu durumu, kızımı bu şekilde kabul ediyorum. Ben kendi adıma bulduğum çözümleri paylaşmak istiyorum sizinle. Ev tipi korumalı trambolin aldık, oturma odamızı oyun odası yaptık, bütün oyuncaklar orda, istediği şekilde dağıtmasına gün boyunca izin veriyorum. Akşam uykudan önce de ‘hopla topla’ şarkısını açıp babası, ben ve kızım birlikte topluyoruz, inanılmaz keyif alıyor. Bu alışkanlığı nasıl kazandı peki; haftada 2-3 kez götürdüğüm oyun grubundan. Oyun grubuna götürebilirsiniz. Hem sosyalleşir, hem keyif alır. Ritim çalışması yapabilirsiniz. Ritim çubukları, zürafa, haydi vur-vur bizim hergün mutlaka kullandığımız ritim şarkıları, sadece ikişer tahta kaşığa ihtiyacınız var. Bunları video olarak açmıyorum, sadece şarkıyı dinliyoruz. Bu etkinlikleri birlikte yaparsanız daha çok zevk alır. Kek mi yapacaksınız, sen karışma demeyin döksün saçsın ama o da size katılsın. Biz uzun süredir börek, kek, kurabiyeyi birlikte yapıyoruz. Sadece biraz daha sabırlı olursanız bu günleri çok daha kolay atlatacaksınız diye düşünüyorum. Baktınız olmuyor profesyonel bir destek alın lütfen. Sevgiler🌼