menesahasan Birdunyabircennetannesi sütünü iyice kaynat canım sonra ılınmasını bekle parmağını hafif yaksın sonra 1 yemek kaşığı yoğurdu yavasca içine dök kaşının sapıyla karıştır sonra sıkıca sar sabah dolaba koy kapağını kapatmadan 1 gün sonra afiyetle yersiniz
hunilimomy evrem059 ya sey derler eskiler evdeki inatçı birinin kıyafetine sar o zaman da tutar diye 😂
evrem059 hunilimomy eşimin tüm sülalesi maalesef hepsi beter 😂😂 yarın normal maya ve market sütüyle deneyeceğim bakalım
papatya_18 Birdunyabircennetannesi Ay işte bunu unuttum öyle yapacaktım direk koydum ne olur 🤦 Direk koyuncada bişey olmaz herhalde inşallah. Yani ben petekte yapmadım ev sobalı sobanın yanına getirdim güzelce sardım sizde sofra beziyle sarabilirsiniz isterseniz. Kolay gelsin 🌸🌸
begolas Ayni kendime benzettim bikac ay once bende boyle yardim cigliklari atiyodum ayni fjdhfjf yaptiniz mi axaba cok merak ettim
Birdunyabircennetannesi begolas Yaptım çok merak ediyorum sonucu 😅 Her yerden bi ses çıktı ne yapacağımı şaşırdım 😅
bsrkn Birdunyabircennetannesi merhaba çok geç gördüm yorumlarınızı yoğurdunuz nasıl oldu merak ettim 😊
Birdunyabircennetannesi bsrkn Ay çok güzel olmuş Taş gibi tutmuş acemi şansı heralde Tadı da güzel hafif ekşilik vardı ama
birmelekcik Birdunyabircennetannesi komşunuz var damızlık isteyebilirsiniz. Başta damizlik varsa alın sonra serçe parmaginizi süte batırın parmaginizi biraz yakıyorsa aldıysanız damizliga bir kepçe koyun ve karıştırın direk kesilmemesi için iyice karıştırdıktan sonra sutunuze dağıtarak dökün ben hep böyle yapiyorum çok güzel tutuyor
dlk1410 hunilimomy Bende onu yeni keşfettim aşırı güzel yapıyor 3 kiloya iki paket atıyorum taş gibi oluyor ve tadı çok güzel EVDE PROBİYOTİK YOĞURT MAYASI diye bir marka
Zlsorcn Birdunyabircennetannesi Ee daha ne artık hep evde mayalarsın :) Ev yogurdu gibisi yoktur ben hep evde yaparım taş gibide yogurt olur hemde en saglıklısı ev yogurdu ekşimsi bir tadı varsa eger çok bekleme dahada eksir hemen tüketmeye bakın derim 2 qün falan geçsin eger ekşiliği fazla olursa ki olucaktır yogurdunu süz süzme yogurt olarak kullan ekşiliği azalır kahvaltılarda kullanabilirsin
bsrkn Birdunyabircennetannesi A süper çok sevindim muhtemelen mayanız ekşidir belki de ondan ekşi olmuştur
dlk1410 hunilimomy İnsanın yedikce yiyesi gekiyor. Normal mayayla yaptığımda yenilmiyordu ya ekşi ya sulu oluyordu
zeliha631_ Birdunyabircennetannesi aa yorum yazılmış afiyet olsun şifa olsun ❤😁insan yeterki istekli olsun daha sürekli evde yaparsinız daha sağlıklı 🙃