cLearQueen Yorumları okumaya geldim 🥰 tabi sevdigim yorumlarını takip ettigim ve âşina oldugum kisiler var
NatashaRomanoff Bir sürü anne var burada duruşu, yorumu hoşuma giden ama dediğim gibi benim etiketlediğim anneler birden fazla benimde birebir konuştuğum anneler 😇 kimse kimseye alınmasın çünkü akla gelmeyebiliyor 🫢🩷 cLearQueen
NatashaRomanoff Bu arada kızlar benim kız uyurken açtım postu uyanınca ben kaçarım 27 aylık mızmız yapışık ikizim gibi adeta 😂 sonra demeyin post sahibi kaçtı gitti 😁
deleted20517 NatashaRomanoff En kocamda kocamcısı @Kocamdaaakocammm En sunumcu ablamiz çiçeklimiz @Tatlican En enerjisine hayran kaldığım tatlı dilli ablamiz @Balkizlarim En usenmeden ozenls bebeğine sunum yapan özenen ve hala görüştüğüm bacım @Deletedmom_206 Yorumlarıyla tokatlayan (bana göre ☺️) @forumgurmesi Yeni cicim bacım @barbiee_ En canımlarim @Meri-Mel @uykusuzanne__ Askıdaşım @lAmMelodi (Unuttuğum canlarım kusura bakmayın nickleriniz haturlayamadim)
uykusuzanne__ @LadyGaddar @bisenakillisinzaten @TulayGeriDon @deleted20517 @hepyerdeyizz @ZeydsMom @barbiee_ @mondecaidensecmeler @Obsesifkompulsifbozukluluk @twobabymom_ hepsini seviyorum 😊🩷unuttuklarım olabilir 🤔
ikibaloglanannesi En pozitif vibe’ı aldıklarım yorumları ile: @[silindi] @forumgurmesi @defnevedoruk @bizdejantikizlardik 💜 En çok kahve sever: @Tatlican 💜 En naif gelen: @Nurklc @Deletedmom_206 💜 Enerjisine hayran kaldığım: @Balkizlarim 💜
twobabymom_ @TulayGeriDon @uykusuzanne__ @Nurklc sohbetini sevdiklerim @milletsanakanalizemiolacak uzun zamandır girmiyor ama onunla sohbet de çok güzeldi @ZeydsMom astroloji konusunda ve bebeksi yüzünden tanıyorum kendisi de benim gibi gebeş😀😀 aklıma gelmeyen ama sohbeti hoşuma giden anneler var aklıma geldikçe ekleyim
TulayGeriDon twobabymom_ güzeller güzelimm😍keşke aynı sehirlerde olsaydik😔kanalize bayağı iyi maşallah. *wassap tan benimle egleniiiyyy