hilal139120 Mathilda_ sipariş verdim inşallah memnun kalırım yorumlarda memnun kalmış insanlar. Gelince belli olur nasıl bişey olduğu
hilal139120 yaz1 sipariş verdim inşallah memnun kalırım yorumlarda memnun kalmış insanlar ben Aydın dayim.
VahsiKelebek_ Trendyol’da da var daha uyguna satılıyor e bebekten. Masa olan mama sandalyesi diye geçiyor o da.4 aydır kullanıyoruz memnunuz çok abartı bir mama sandalyesine gerek yok
VahsiKelebek_ hilal139120 yok kullanırsınız çok abartmış yazan kişi. Biz de onu kullanıyoruz kaç aydır kullanıyorum bebeğim de hareketli hiçbir şey olmadi
hilal139120 VahsiKelebek_ hadi inşallah bende memnun kalırım 💗 Trendyol dan da baktım e bebek daha Uygun geldi indirimle. Acaba herkese aynı ürün mü gitmiyor memnun kalmayanlar da var
cennetkusum16 hilal139120 sakın almayin benim bebeğim otururken ön sehpası çıktı demiri saplanicakti karnına yetmezmiş gibi bide mutfak masasına çarpıp yere düşücekti. Kaldırdık kenara trendyolda Ikea muadili sandalye var ondan alın. Ayaklarıda berbat bu arada
hilal139120 cennetkusum16 size kötü ürün mü geldi acaba. Bilemedim şuan. Ben bu sabah sipariş verdim elime geçince bakicam inşallah iyidir değilse iade ederim zaten.