Dorilla Yarın taşınıcaz, un çuvalları gübre çuvalları çok sağlam ve kıyafetleri nevresimleri istifledim. Kolilere de cam kırılacak eşyaları giysilere sardım böylece kağıt streç film israfı da olmayacak
yagizinannesi0606 hunilimomy kıyafetleri katlayin çöp posetini köyün supurge makinasiyla havasini çekin bozulmadan tekrar yerlestirirsiniz Allah’tan benim fazla esyam yok bende tasinicam herşeyin içinde ne olduğunu yazicam sadece temizlik işi oda kv ile görümcem yanımda olucak
ElisaMom_ BM22121 yo hiçte yurtilmadi ben 2 şer çöp poşetine koydum bı sorun olmadı,ama dediğiniz gibi her nakliyeci bir değil
BM22121 ElisaMom_ yani dikkatli koyarlarsa çok mantıklı ve kolay ama önemsemeyen birine denk gelirsek çok kötü 😀
alynozds Yorgun_mom İnşallah canım benim hepimizin huzuru evi mutlulukla dolsun taşsın inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰
Sinsirelllaa ataselbar yani canım eşyaların sıfırsa yeniyse doğuya gittiğiniz yere götürebilirsiniz ama eski ise taşımaya değmez.
ataselbar Sinsirelllaa bakalım yerimiz belli olsun eşyalı evlere bi bakıp karar vericez artık yapacak bişey yok😂
Ayzvedrya2 hunilimomy kıyafetleri tel tek kutulamak yerine direk büyük bir çarşafın üzerine dağılmayacak şekilde yerleştirip bohça gibi bağlamak bu en çok işime yarayan formül 😂
nazliminannesi 1 ay sonra bende tasinicam şehir degistiricem o kadar gözüm korkuyor ki eşyalarım zarar görür diye nasıl toparlarim diye kara kara düşünüyorum
Balyanak_19 hunilimomy ne tüyo yaparsanız yapım taşınma çok zor ben de bu yazın taşındım Allahım neydi resmen Allah taşınanların yardımcısı olsun çok çok zor. Eve bakınca dedim pek birşey yok hemen halaledeşrö Allahım sardıkça çoğalıyordu resmen aşyalar. Ben de mutfaktaki tabakları üst üste koyup streçledim sarmadım baya kolay rahat oldu ben şehir arası taşındım ama git gel yapılacak bir yerdi mutfak eşyalarını biz evi temizlemeye gidip geldikçe kendimiz götürdük önce mutfağı temizleyip yerleştirdim baya rahat oldu bana aöa yinede zor Bir sürü pratik şey yapmıştım aklıma gelmiyor şuan 😂 Kıyafetleri de bozmadan direk büyük hurçlara koydım dolaptaki düzeni sarasına göre üzerlerine yazdım direk çıkarıp koydum tekrar taşınınca hiç uğraşmadım Herşeyi yıkayıp hurçladım Ayakkabı kutularını da büyük büyük boy poşetler oluyor hepsini onlara koydum taşorkende rahat oldu
Kubraltun hunilimomy bizde bu sene tayinciyiz ilk defa taşınacağım ve 1.5 yaşında bana yapışık bir kızım var.. Ben sürekli tayin olacağız diye bazı mutfak eşyalarımı koli ile sakladım misafir geldikçe kullandım. Umarım kolay olur Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sensen20 hunilimomy egeden doğuya tayin olduk hicbirseyimiz zarar gormedi kargo firmasıyla da ilgili tabiki ben kolilerin üstüne içeriklerini yazdım hep işimi kolaylastirdi birde oda oda topladım tek başıma cocugumu anneme bırakarak günde 2-3 saat yaparak tam 10 günde🙄
Baklavanida hunilimomy kalın çöp poşetine kıyafetleri koyuyorum elektrikli süpürge ile çektiriyorum bağlıyorum ağzını ve minnacık kalıyor 😅
Zeyneppkerem anoniiim Mostar taşımacılık ile taşıttm eşyaları. Asansörlü sistem ile indirdiler evden. Zarar vermeden sapasağlam ulaştırdılar. memnun kaldık Google’da var iletişim bilgileri
Feyzosumunannesi hunilimomy Sizin bu taşınmalar birgün bitermi @hunilimomy 🌸 Allah kolaylık versin canım 🙏
hunilimomy Feyzosumunannesi mersini de yazamıyoruz zaten eşimin kütük orasi diye yoksa yaklasacaktim sana 😂
hunilimomy mehtap1234 bu tarafa gelmeyin Iğdır 😂 antalyadan geldik simdi Osmaniye antep hatay istiyoruz
1prensessannesi Elika00 kesinlikle önermiyorum nakliyecilere toplatmayin çok karışık topluyorlar mutfak eşyalarını özellikle. El değdiği içinde hepsini yıkamak zorunda kalıyorsunuz. Nakliyeciler büyük poşetler ve kutular veriyorlar onlardan isteyin kendiniz toplayın. Ben yatak odasını çok guzel topladım yatak odasi çok kolay yerleşti ama mutfak 1 günümüzü aldı 2 kişi birde
Elika00 1prensessannesi kadınlar geliyordu normalde onlar çok güzel topluyordu memnun kalan çok kişi var ama size kötü denk gelmiş sanırım 🥹
tugces09 hunilimomy kırışmıştı sonrasında baya iş çıktı ama o an kendimiz taşıyacağımız için en az yer kaplamasına baktım açıkçası. Sonradan gördüm askilariyla birlikte koymak daha mantıklı