leylaeerenn hunilimomy bende 3 ay önce taşındım kıyafetleri askılarıyla birlikte öylece hurç almışdım hurça koydum eşiminkileride oylqe yaptım. Büyük boy çöp poşetleri oluyor battal boydan hariç hantal boy oluyor onlara da kanepelerin yastıkların koydum mutfak eşyasını tencerelerin içine doldurdum yarısını. Eşim fırıncı oldugu için ekmek kasasına koydum yarısını kirli sepetine banyodaki malzemeleri koymuşdum bebeğim o zamanlar 1 yaşını yeni geçmişi onun çantasını da ayrı hazırlamıştım elimin altında olsun diye
alynozds Yorgun_mom Yaaa çok teşekkür ederim gerçekten kardeşimle annem evimi yerleştirmeye geldiler yeni evime burda da kardeşim hasta oldu bebeğime bakacaktı normalde hastalanınca kalktı evine gitti annem de ufaktan temizlik işi yaptı biraz ben yerleştirme yaptım ama kaplumbağa modunda iki haftada bitti yerleşmem sonraki günler de kimse gelmedi zaten hatta soranlara daha yerleşemedim deyince nasıl ya üç günde hallolurdu Allah Allah falan diyorlardı sanki bebekle kolay psikolojikmen çok kötüydü gerçekten şimdi neyseki yerleştim çok sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Yorgun_mom alynozds Tek başınıza halletmeniz çok zor dışarıdan kolay gibi görünüyo, neyse ki hallettiniz canım Rabbim ağzınızın tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inşallah 😊🩷
alynozds Yorgun_mom İnşallah canım benim hepimizin huzuru evi mutlulukla dolsun taşsın inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰
aysnrsvl hunilimomy Haziran temmuz gibi bizim doğu tayini ne zaman hazırlığa başlasam acaba 6 aylık bir bebiş var
hunilimomy aysnrsvl bebis varsa erken baslayin fazlalıkları yapin ben ramazanla birlikte baslicam yaz girerken de yazlik kislik ayrımında yaparim kıyafetleri ama tabak çanak yatak yorgan kaldircam. Bu arada dogu icin igdira asla gelmeyin naçizane tavsiyem 😁tercihlerinizde bulundurmayin bile
zeynptgb hunilimomy gardırop takı askılı kıyafetleri bağlamalı poşete askilaryla birlikte kaldırmak büyük kolaylık
zeynptgb hunilimomy gardırop takı askılı kıyafetleri bağlamalı poşete askilaryla birlikte kaldırmak büyük kolaylık
yazan hunilimomy aynısını yaptım yazdıklarının. Yorgsn yastıkları Bir tane hurca doldurup battal boy çöp poşeti ile sardım iyice bantladım. Kıyafetlerin çoğunu aynı şekilde hurca koyup poşetledim. Bir de kolilerin numara karşılığını yazarken atıyorum TV sehpasının birinci dolabı gibi detaylı yazdım ki taşındığım yerde yerleşmesi çok kolay oldu
BM22121 hunilimomy ben perde yıkamayı mantıklı bulmuyorum sonuçta katlanıyor kırışacak taşınmada kirlenme ihtimali var
hunilimomy BM22121 ya benim satenlerim her türlü kırısıyor o yuzden yıkayıp götürüyorum iki siyah poşet yapınca kirlenmedi hic. Cok kırışık olursa portatif ütüyle cok cok üzerinden gecerim yeni evde o telaşta perde yıkamak zor geliyor açıkçası
ElisaMom_ BM22121 yo hiçte yurtilmadi ben 2 şer çöp poşetine koydum bı sorun olmadı,ama dediğiniz gibi her nakliyeci bir değil
Dorilla Yarın taşınıcaz, un çuvalları gübre çuvalları çok sağlam ve kıyafetleri nevresimleri istifledim. Kolilere de cam kırılacak eşyaları giysilere sardım böylece kağıt streç film israfı da olmayacak
yagizinannesi0606 hunilimomy kıyafetleri katlayin çöp posetini köyün supurge makinasiyla havasini çekin bozulmadan tekrar yerlestirirsiniz Allah’tan benim fazla esyam yok bende tasinicam herşeyin içinde ne olduğunu yazicam sadece temizlik işi oda kv ile görümcem yanımda olucak
BM22121 ElisaMom_ yani dikkatli koyarlarsa çok mantıklı ve kolay ama önemsemeyen birine denk gelirsek çok kötü 😀
Sinsirelllaa ataselbar yani canım eşyaların sıfırsa yeniyse doğuya gittiğiniz yere götürebilirsiniz ama eski ise taşımaya değmez.
ataselbar Sinsirelllaa bakalım yerimiz belli olsun eşyalı evlere bi bakıp karar vericez artık yapacak bişey yok😂