Sinsirelllaa hunilimomy taşınma işinden nefret ediyorum. Ben 3 ev gezdim şimdi tekrar dan büyük ihtimalle doğuya gidecez eşimle konuştuk ya eşyalı ev tutacaz yada oradan 2. El eşya alacaz buradan götürebileceğimiz hiçbir şey kalmadı taşına taşına eskidi kırıldı döküldü. Siz asker eşi misiniz.
hunilimomy Sinsirelllaa evet asker eşiyim batıdan doğuya geldik bati da 3 ev degistirdim ama cocuk yoktu bide hep kısa mesafeydi bide cocuk eşyaları artınca dert oldu şimdiden
ataselbar Sinsirelllaa bizde böyle düşünüyoruz gideceğimiz yere göre zaten benim eşyalar deprem gördü 2 kere de taşındılar artık bağırıyolar ama beyaz eşyalarıma kıyamıyorum o yüzden çok kararsızım djjdjdjd
cikolatahurma hunilimomy esyam çok olmamasına rağmen iki çocukla zorlanıyorum perşembe tasinacam bende gereksiz ne varsa attım sonra lazım olur kafasından çıkarak😁 Büyük boy kalın poşetlere hurclu olanları geçirdim bakiyorumda benim pek karton yok ben hep poşet yapmışım valla o kadar sıkıldım ordan oraya taşımaktan eşyalarım kırılırsa almayacam eşim emekli olana kadar sıfır hiçbir şey almayacam ne zor ya ordan iraya sürüklenmek
hunilimomy cikolatahurma kirilmiyorda kırılsa bende olduğu yerde birakcam😀 ucuz aldim evlenirken ama taş gibi cikti sansima
Berii hunilimomy bardakları kâğıtla sarıp tencerelerin içine koyabilirsiniz daha sağlam oluyor , kolilerin üzerine içinde ne olduğunu da yazarsanız çok daha kolaylık olacak, zaten hangi oda olduğunu mutlaka kolilere yazın
hunilimomy Berii kagitla sarınca gidince tekrar yıkamak gerekiyor ya onu denedim daha önce. Strec önerdiler bunun için kırılmıyor asla diye
hunilimomy asl467_ eşyam cok degil ama oglum com hareketli ondan erkenden planlı bi sekilde yapmak istiyorum
ElisaMom_ hunilimomy ben Ağustos ayında taşındım askılı kıyafetlerimi ve katlanmış kıyafetlerimi öyle yaptım tekrar yerlestirdigimde o kadar pratik oldu ki deneyin bencede
hunilimomy alynozds destekci maalesef yok memleketime 16 saat uzaklıktayız bide gelecek olan kimse gelmiyor
Zeyneppkerem anoniiim Mostar taşımacılık ile taşıttm eşyaları. Asansörlü sistem ile indirdiler evden. Zarar vermeden sapasağlam ulaştırdılar. memnun kaldık Google’da var iletişim bilgileri
surprizbebe hunilimomy ben tabakları tek tek aralarına kağıt havlu koyarak streçlerim. Yeni eve gidince de yıkamam direk yerlerine koyarım. Bardakları da öyle yaparım kağıt havlu ve temiz bez ile sarar koyarım. Hurçlarımı içindekiler ile birlikte yine streçlerim. Gittiğim evde sadece dış hurcu yıkar içindekileri aynen koyarım. Taşınmamız 1 gün sürer en geç ertesi gün yerleşmiş oluruz o halılar aynı gece serilecek mutfak yemek yapabilir salon oturulabilir yatak odaları yatılabilir hale gelecek. Günlerce dağınık kalamaZ
Elika00 hunilimomy biraz daha para verip eşyaları da nakliyecilere toplatmak 😀 para olarak insana çok geliyor ama en az bir hafta önceden toplanıyorsunyz gidince de bir ayda anca yerleşiliyor. Çektiğiniz stres de cabası. Özel eşyaları kendim paketlerim gerisini nakliyeciler. 5 kere yurtdışında tekmbaşıma taşınmış biri olarak yazıyorum 😀 Türkiye’de artık nakliyele taşıtırım. Yardımcı ablaları oluyor onlar gelip taşıyor
hunilimomy Elika00 iller arasında maalesef o durum olmuyor tanidik tasimaci var yoksa adanada olsam memleketimde var tanıdık ama burda yok bulundugum yer tam bi mağduriyet bölgesi
1prensessannesi Elika00 kesinlikle önermiyorum nakliyecilere toplatmayin çok karışık topluyorlar mutfak eşyalarını özellikle. El değdiği içinde hepsini yıkamak zorunda kalıyorsunuz. Nakliyeciler büyük poşetler ve kutular veriyorlar onlardan isteyin kendiniz toplayın. Ben yatak odasını çok guzel topladım yatak odasi çok kolay yerleşti ama mutfak 1 günümüzü aldı 2 kişi birde