biranneminik Caglaykut bezin markasına göre değişir canım mesela ben Molfix kullanıyorum küçük kalıbı
cokbilmismom pantenkelebek hangi markada 6 kullanıyorsunuz 😳 benimkide 10 kilo 4 numara kullanıyorum prima ve goon
funda94 cokbilmismom prima 5 kullanıyorum 11 kilo oğlum Bacak arası bez izi yapıyor hatta 6 stoklamıştım onu deneyeceğim
Birbahargunu cokbilmismom 4 nasıl oluyor benim kız basenli ondan mı olmuyor nedir 😄 ben goon 11 kilo 6 kullanıyorum ve migros olmasa bezi bulamayacagim e bebekte de 6 yok sadece
pantenkelebek cokbilmismom önlem kullanıyorum biraz büyük geliyor ama 5 numarada tasma oluyor 6 takınca olmuyor
Caglaykut cLearQueen Prima premium care 6 var elimde ama bantlı bez o biraz büyük bende külot bez alayım 5 numara diye düşündüm kalıbından dolayı inşallah sıkıntı olmaz ya
Caglaykut biranneminik Prima premium care aldım daha önce 6 biraz büyük gibiydi şimdi de 5 alayım diyorum ya çünkü büyük oluyor ama korkuyorum neyse en azından 17 kgya kadar yazıyor uzerinde primanin kalıbı bıraz büyük sanırım
Caglaykut funda94 Prima aktif bebe mi kullaniyosunuz benim evde Prima var premium care 6 biraz büyük oluyor mesela evde Molfix de var büyük olduğu için mi bilmiyorum hep sızdırıyor
uykuseveruykusuzanne Caglaykut bebeğimin kilosu 10 kiloya yakın. Molfix premium care 6 numara kullanıyorum
Caglaykut uykuseveruykusuzanne ya bende Prima premium care 6 kullanıyorum ama büyük gibi şimdi 5 deneyeyim diyorum eğer sikarsa almam birdaha zaten adetleri çok az
uykuseveruykusuzanne Caglaykut ben molfixten önce prima alıyordum. İkisinin boyut farkına bakmıştım molfix daha büyük , prima daha küçük ama. Siz bilirsiniz
funda94 Caglaykut hem aktif bebe hem premium care ikisinin de boyutu aynı Aktif bebeği gündüz kullanıyorum premium’u gece kullanıyorum
cokbilmismom Birbahargunu goon baya geniş kapıp ya o yüzden ben sikinti yaşamadik benim ki 10 küsür kilo ama basenli değil oğlum bacakları azıcık tombis poposu zayıf 😂
meselayani Birbahargunu şuanda babymall da indirim var goon 6 numara 100 lü paket 480 tl. Bana çok uygun geldi stokladım. Bilginiz olsun
Minmini Caglaykut 11 kilo baby turco 5 kullanıyorum. 17 kiloya gelince 6 kullanırım diye düşünüyorum.
cokbilmismom pantenkelebek demek ki sizin bebise uymuyor sıkınca tabi ki büyük almak gerekir bende diğer ay 5 numara deniyim bakiyim, bazen geceleri tasma oluyor 🙈
pantenkelebek ecrinbebe 5 takınca tasma oluyor yanlardan yukardan 6 büyük ama tasma yapmıyor en azından