EmirhanAnnesi Kızlar merhaba bebeğim henüz 1 aylık ama yüzünde sivilceler var sanki . Aile hekimine sorduk normaldir geçer dedi . Ama 2 hafta olucak nerdeyse ne zaman geçer sizin bebelerinizde de oldu mu ?
Emircik EmirhanAnnesi bebeğim 1 aylık bende de var artıyor banyo yaptıktan sonra yok gibi duruyor ama ertesi gün tekrar gözükühor
dvran22 EmirhanAnnesi gelişim sivilcesi diyor bazıları ..Eğer rahatsız oluyorsa başka bi doktora daha götürebilirsiniz bizim kızımızda da oluyor ara ara sonra geçiyor
Zeyno111 EmirhanAnnesi Alerjinin yan etkisi de olabilir kakasında mukus ufak kan gürültülü kaka yapma huzursuzluk aşırı gaz egzama gibi belirtileriniz de varsa ya da bunlardan bir kaçı doktorunuza sormakta fayda var derim
EmirhanAnnesi Emircik Aynn bizde de öyle uyurken yok oldu diye seviniyorum sonra bakıyorum yine artmış
Kewecan Benim de bebegim 26 günlük. Bikaç gündür ayni sorun bizde de var. Ne kadar doğru bilmiyorum ama çevremdekiler çocuğa inci takınca geçeceğini söylüyor. Deneyeceğim umarim doğrudur. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey olduğunu?
Yakar Kewecan bnce saçma ya ben de de oldu ama geçti doktor geçer her yeni doğan bebekte olur bunlar ddi
EmirhanAnnesi Zeliha24 bende denedim smdi sut sürmeyi inşallah geçer peki sürdükten sonra kuruyo ya sonra temizlediniz mı cildinden
EmirhanAnnesi dvran22 2 hafta oldu hala geçmedi sanki daha da cogaliyo gibi hissediyorum. Bebek şampuanından kaynaklimidir onu da bilmiyorum eşimle yıkarken bol bol döküyo
Ademinee Annenin hormonları bebeğe geçiyor derler benim kızımdada vardı 3 aylıkken geçti daha da çıkmadı önemli bisey değil yani
EmirhanAnnesi Ademinee çoğaldıkça kendime dert ettim . Mevlit de yapicam düzelsin istiyorum suratındaki sivilceler
Zeyno111 EmirhanAnnesi Doktorunuza danışın isterseniz ama en büyük belirtisi kakada kan olması diye biliyorum sürekli mukuslu kakada yine de şüpheye düşürüyordu