Themom_ arvenly Ağlıyordu ama acıktığı için ağlıyordu biberon ile doyurunca kesiliyordu ağlaması çünkü sıkınca bile sadece göğsümün ucu ıslanıyordu 7. Ayda damla damla geliyordu süt ama ben yinede ısrarla sağmıştım fakat gelmedi ne yaparsam yapayım
arvenly Themom_ anladim illa meme diye aglamiyordu yani. Benimki emerek uykuya geciyo kesersem onu nasil halledicem hic bilmiyorum😞
Themom_ aleyynab Bizde avent kullandık, kullanıyoruz hiç öyle emmezlik gibi bir durum yaşamadık 🤷♀️ Ucunu değiştirin kaç no kullanıyorsunuz?
mommmmy aleyynab şırınga ile verin. Benm kızımda biberon almıyor şırınga ile veriyorum mamayı . Çok uzun sürüyor ama aç kalmıyor en azından
aryamujgan sercee hiç üzülmeyin bende aynı durumu yaşadım iki ay kilo alımı çok az oldu.bebegim çok kusuyordu ve alerji çıktı o yüzden kilo alımı yavaşlamışti . Bende çok ağlayıp yıprattım kendimi ana sonra toparlıyor hiç üzülmeyin
sercee Keremikoo her şeye çok dikkat ediyorum elimden geldiğince kuruyemiş hurma protein tüketiyorum günde en az 3 litre su içiyorum. Takviyelerime de devam ediyorum demir kalsiyum gibi
annelendik sercee bence daha sık emzirin ki hem memede kalsın hem de sütünüz artsın. sütün kalitesini artırmak için ocean mummy içiyorum doktorum demişti. süt arttırmak için de bestlak damla
sercee papatya_18 inşallah toparlarız bi an önce. Mama tabi ki kötü değil ben geçtiğimiz ay için üzülüyorum fark etmemiş olmak beni çok üzüyor. Bende açlık durumuna göre devam edeceğim şimdi 90la başladık bakalım günde 3 kere dedi doktorumuz
aleynaf sercee bizde 3 ay kontrolüne gittiğimizde geçen ay 5050 iken bu ay 5400 olduk doktorum bize de mama önerdi Aynı durumu bende yaşadım aynı şeyleri söyledi bende ne yapacağımı bilmiyorum asla biberon tutmuyor kızım
sercee aleynaf yaa ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki inşallah atlatacağız bu günleri 😔 ben avent kullanıyorum biberonu memeye yakın olanları deneyin diyorlar hep. Mamajoo ya da tommee tippee marka olanları da deneyebilirsiniz
sercee aleynaf eds diye bi yöntem varmış birde memeden emiyor gibi hem memeyi unutmuyor hem de kolaylık yani şırıngaya göre
tgccgrr bulutinci ben almadım canım elimde vardı öyle bir zeytinyağı zaten ama arastirinca mutlaka bulursun bide Hindistan cevizi yağı sür her gün vücuduna alerji yapmazsa. Oda kilo almaya yardım eder cilt emer dedi