Zeyyyynep 41 haftalık olduğum için zorunlu doğuma alındım dua edin sancım da açılmam da yok suni vericekler dua edin kolay bir doğumum olsun
barisinannesi35 Zeyyyynep Rabbim yardımcınız olsun 🙏Ağrısız acısız şu gibi gelsin geçsin🙏sağlıkla kucağınıza alın 🙏🌸
Zeyyyynep bizdejantikizlardik Kuzularinanasi Yaademm Meri-Mel 12-balkizim00- sarppp forumgurmesi SweetMom__ Ladimaki mervekaya1_ bksh Çokşükür doğurdum kızlar akşam 6 da doğuma alındım alttan fitille suni verdiler gece 4 de kızımı kucağıma aldım 4 kilo doğdu biraz zorladı beni ama çokşükür herşey geçti gitti normal doğum yaptım dikişlerim biraz var ama doğumdan sonra zaten çokşükür birşey kalmıyor hepinize dualarınız için teşekkür etmek istedim💕💕
Meri-Mel Zeyyyynep Allah yardımcınız olsun inşallah,bir bitki vardı doğum yapan hanımlar için kolaylık olsun diye suya koydurdu doktor demişti yeğenim elinde olan varsa bu annemizin niyetine yapabilir.
bizdejantikizlardik Meri-Mel Onu sonrasında saklamak gerekiyormuş galiba atılmıyormuş bende aldım da sonra kullanmadım kaybolur gider felan diye 😄
12-balkizim00- Zeyyyynep Meryem Ana otu nu açılman olduğu gibi suya koyuyorsun bitincede sudan çıkar kapanıyor
bizdejantikizlardik Meri-Mel Momda sormuştum da unuttum canım rahimin kendini toparlamasıyla ilgiliydi sanırım bide dua felan okunuyor ya ondan olabilir. Benim de aklım karışmıştı en iyisi yapmayım dedim iki tane almıştım bide 😂
bizdejantikizlardik Meri-Mel Çok şükür hızlı ilerledi 7 saat sürdü suni ile oldum. Sümmes sebile yesserahu zikri çok fayda etti bana onu herkese söylerim.
Meri-Mel bizdejantikizlardik Yaaa benim 13 saat sürdü ,doğum başladıktan sonra hastane serüvenim ise cuma girdim pazartesi çıktım herkes sezeryanla doğum yapıp gitti ben bekle Allah bekle 🤣🙈