Bomgomyaprensivahsikelebek sagopa ceza taladro ados kolera vice no1 allame hidra contra enes alper sancak şanışer jagged daha çok var aklıma gelenler bunlar lisede çok dinlerdim hatta doğum yapana kadar dinledim de bebiş olunca baya azaldı dinlemem😂
merkursavascisi_06 SweetMom__ aa brn 95 96 falan sanmıştım bebişmişsin❤️( çok sevdiğim kuzenim 99lu bebişim derm de🥰)
esekhosaftanneanlar merkursavascisi_06 ben hayalcash dinlerdim, sağolsun dinlerdim Baytar şarkısı😂 ne günler
Silentium34 merkursavascisi_06 Lise yılları Ceza’nın Holocaust parçası çıkmış. Bütün sınıf ma ma ma diye geziyor ortada😀 Üniversite yılları derste Yavuz Selim’in şiirini işlemişiz. Çıkışta Sagopa’dan Gölge Haramileri söylüyoruz. Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur… Rapin güzel zamanlarıydı 😊
cahillesohbetikestim merkursavascisi_06 ceza Sagopa Hidra Kolera Şanışet Norm Ender En bir sevdiklerim 😘 Özellikle neyim var ki rap ten gayri 🥰👍
merkursavascisi_06 cahillesohbetikestim hidra kim ya yarın işe giderken bi bakayım dhdhd çoo bahsedildi, mozole mirach peki?
cahillesohbetikestim merkursavascisi_06 aa o da güzeldir unutmuşum ben onu 🤣 Hidra nın özellikle ölüme inat şarkısı çok güzeldir
suhedaaaaa merkursavascisi_06 Çok güzel şarkı ya eski rap şarkıların gözünü seviyim tripkolik bile iyiydi ahshsjdjjd
merkursavascisi_06 acimavi son yıllardaki şarkılarını nasıl buluyosun peki sagonun? Kolodan boşanınca çok bozdu bence shsh
acimavi merkursavascisi_06 geçenlerde canım sıkkındı sagopa dinledim saatlerce ve inanır mısın hiç yeni şarkısını açmadım😅 beğeniyorum ama eski şarkılarındaki duygu yok bence ne sözlerde ne de müzikte