fatmakesenoglu1 https://share.icloud.com/photos/030DnY23DoTrbrt-aDcf85Mcw Merhaba 4 aylık bebeğim var korunurken prezarvatin mağduru olduk erken gebelik testi yaptım çok küçük silik çizgi oldu sizce hamile miyim? umarım değilimdir adetime 1 hafta var
serifeins fatmakesenoglu1 çok silik de olsa muhtemelen hamilesiniz bende ilk hamileliğimin öyle silikken öğrenmiştim doktor azıcık bile çıksa pozitifdir sadece hamilelerde çıkar çok silik bile olsa demişti bi hafta sonra tekrar test yapınca tamamen çıkmıştı çizgi
annekko fatmakesenoglu1 erken gebelik testi betayı 5-10 arasında algılar muhtemelen hamilesiniz. Çizgi gördüm. 2 gün sonra tekrar yapın çizgi netleştiyse doğru. Allah yardımcınız olsun
arven2024 fatmakesenoglu1 gebelik olmayınca hiç çizgi çıkmaz slikte olsa var sanırım hamilesiniz adete bir gün kala yine test yapın kesin varsa çizgi baya koyulaşmış demektir
fatmakesenoglu1 zehragm Ya bebeğim en azından 2 ve ya 2 buçuk yaşında olsa asla takmazdım. Ama 4 aylık daha çok küçük. Geçinmek de zor
zehragm fatmakesenoglu1 sizi çooook iyi anlıyorum ama korunmanıza rağmen böyle bir şey olduysa belli ki yiyecek ekmeği varmış. Allah size eminim onların kolaylığını da verecektir. sonucunuzu emin olmak için kan verip alın hakkınızda en güzeli olsun inşallah 🩷
Sev16 fatmakesenoglu1 bence pozitif benim testimde böyle çıkmıştı hemen mi silik çizgi oluştu sonradan mı kuruma çizgisi de olabilir
Birbahargunu fatmakesenoglu1 ya bence pozitif çünkü erkenler anca bu kadar çıkartıyor 10 gün kala ama inşallah yoktur bebeğiniz küçükmüş o korkuyu bilirim
fatmakesenoglu1 Birbahargunu gerçekten yani o kadar zorlanıyorum ki hadi maddiyat ayarlansa bile manevi olarak çökerim
Sev16 fatmakesenoglu1 kuruma çizgisi olabilir kan verip batırın içiniz rahat olsun benimde başıma geldi böyle bi şey ertesi gün hapı içmiştim şansa bırakmayın bebeğiniz küçükmüş
fatma1795 fatmakesenoglu1 testin üzerinde belirtilen süreden sonra çıktıysa bu çizgi muhtemelen kuruma çizgisidir ama kan testi verirseniz daha net bir bilgiye sahip olursunuz