Thesra Aysima Canım 9 ayda şişen göbeğin bi anda inmesini bekleyemezsin iç organlarının yerleri bile değişti içinde herşey kendi yerine gidicek kaslar kendini toplamaya başlıycakki göbekte yerini bulsun üzülme vucudun toplanması tamamen 1 seneyi buluyo
Sincap Aysima korse kullan kesinlikle çok faydasını gördüm ben 3 günde 5-6 saat taktım cidden göbeği içeri hapsetti öyle hemen geçmiyor mutsuz olmayın geçicek hepsi.
OlgaArslan Aysima 3 ay oldu hala 5 aylık gibi gören içinde bir tanesini unutmuşlar diyolar ama takmıyorum. Bence sende takma gene senin 3 aylık ben napim 😊 mutlu ol zamanla herşey düzelir
Makb 12 gün çok erken canım neden hemen mutsuz oluyorsun ki dur daha 40ın bile çıkmamış bende Doğum yapalı 2 ay oldu duruyo yani hala zamanla inecek üzülme bunun için
Sumyra Thesra queen_mom kizin 10 aylil sen tekrar düşünüyosun helal olsun 😂bnm kizim 1 yasında kesinlikle düşünmüyorum yasım 33 ama yok yapamam kizim meme düşkün
Sincap SinemYekta benim sezaryan olmasına rağmen bir hafta sonra takabilirsin dedi doktorum oturup kalkarken destekler rahat edersiniz.
Miniminianne 12 günlükken benimde beş aylık hamile gibi duruyordu yarı kırkını devirdiğim gün %80 i gitti içinizi rahat tutun gider illaki ☺️
1PrensAnnesi Aysima iyileşmedi ki daha içindeki dikişler filan çok normal şişliğin sabırlı ol doktoruna danışarak belirli bi günden sonra korse kullan toparlar❣️
AntikSokrates mariecurie20 Allah aşkına bu postu nerden buldun 🤣 üzerinden 2 yıl geçmiş e göbeği gitmiştir heralde 🤣🤣