busraalanya icos bende bir hastalıkken gittim kontrole ama kanamam durmuştu o zaman rahim dikişler çok iyi demişti . Sonra tekrar başlayınca tedirgin oldum
busraalanya medinekaplan benim oluyor işte normalde 1 . Haftada bitmişti sonra tekrar başladı 40 çıkınca da bitecek gibi gelmiyor
busraalanya gencmom_ evet kırkın çıkınca adet görürsün bi diyorlar umarım ondan sonra devam ermez ederse zaten kesin bir problem vardır
Okayss busraalanya 38 gün sürdü 40 çıktı 41. Gün tekrar kanamam oldu 40 başı derlermiş doktorum öyle söyledi adet olmuşum
Ebus2045 busraalanya ilk dogumumda tam 40 gün gördüm. 40. Gün kesildi 2-3 gün sonra adet oldum. Şuan 12 gün oldu doğum yapalı bunda ilki gibi yoğun değil ama oluyor 40 gün kesin gözüyle bakıyorum. 1. Haftada kontrole gittim 40 tan sonra gene gitmeyi düşünüyorum
kibele1923 busraalanya benim 2 ay sürdü. İlk çocuğumda 20 gün ya vardı ya yoktu çok sürmemişti ama ikincide 2 ay sürdü ilk zamanlar adet kanaması gibi yoğundu 25 gün sonra azalmaya başladı ama 2 ay sürdü ve tıp bağlatmadım ben. Bence onunla alakası yoktur
Buse_nazli1169 busraalanya ben sezaryen ile doğum yaptım 20 gün kanamam vardi ve 40. Günde adet oldum adetim 10 gün falan sürdü şimdide her ay regl oluyorum 5 aylık bebeğim♥️
Visneli-dondurma busraalanya 34 gün kanamam sürdü. İlk 10 gün falan adet gibiydi sonrasında leke şeklindeydi. Kırkım çıkmadan adet oldum
kibele1923 busraalanya doktorumla görüştüm 2 aylık bebekle hiç hastaneye gitmek istemedim o yüzden doktoruma sordum hani anormal bi durumsa geleyim diye. Normaldir dedi hormonlardan dolayı oluyormuş. bide dedi çok sık emzirme 2 saat ara koy iki emzirme arasına
Visneli-dondurma ademir66 şöyle söyleyeyim doğumdan sonra 34 gün normal kırk kanaması yaşadım. 3 4 gün kesildi. Sonra adet oldum 6 gün sürdü. Adet döngüm hemen geldi yani
aslanoviiic Ayy benim 2 ay kanamam oldu ahahshah doğurdum başladı 40’ım çıktı artık biter derken hemeeeen regl oldum ve 20 gün de o sürdü durmaksızın kanadım anlayacağınız ahahsjahshahs