2minika Kizlar müstakil tek katlı ev yaptırmak istiyoruz ama maliyetler hakkında hic bilgimiz yok , yaptıran varsa tahmini aşağı yukarı ne kadar tutar fiyatlar acaba , arsa maliyeti hariç , 120 Mt2 falan mesela ☺️
Lolik 2minika min 5-6 milyon Her gün maliyeti artıyor Usta yevmiyeleri malzeme fiyatları , şehirden şehire de değişiyor
bksh 2minika ailem köye ev yaptırdı arsa bizimdi ona rağmen 4milyon harcandi malzemelere çok para gidiyor
Sermec27 2minika şöyle anlatayım bizim iki katlı müstakil evimiz var üst katta oturuyorum ama eski evdi şu an evi baştan sona tadilata soktuk ama biz biraz lükse kaçtık yaptırırken mimar yapıyor şu an evi ona verilecek para ile birlikte 1 buçuk milyon tuttu ama bu tadilat sadece yani evde duvarlar duruyor sadece onun dışında banyo tuvalet mutfak parke granit dolaplar balkon dış cephe evdeki herşey sil baştan yapılıyor yeni bir ev yapmak arsa vs de işin içine girince 5 6 milyondan aşağı tutmaz bence
demir2606 2minika tahminime göre güzel bir şey yaptıracaksanı 3 min falan gider ama fazlasının gideceğini sanmıyorum
Lolik 2minika aşağısı olmaz yukarısı olur diyim(fiyatlar her ay artıyor çünkü ). Annemler yaptırıyor şuan sadece kaba inşaatı 2.5 milyon falan tuttu(3 milyona bitiririz sanıyorlardı ☹️), bizimkiler iki katlı yaptırıyor ama bi bu kadar belki fazlası gidecek gibi duruyor .
2minika Lolik anladimm inşallah sonuca ulaşırlar ☺️😉 bizde 2.5 gözden çıkardık bakalım fiyat arastircazz buraya sorayım dedim😅
Lolik 2minika inşallah 🥲 para bitti ev bitmedi😄 kendi düşündüğünüz ya da ustaların verdiği fiyatın üstüne çıkacağını bilerek çıkın yola , sürekli bir şeyler ekleniyor ve sürekli fiyatlar değişiyor malesef
2minika Lolik zaten borçtan çok korkuyoruz 😅 elde avucta ne varsa buraya vericez , içini hiç olmadı yavaş yvaas guzellestiririz dedik ama nasıl olur bilmem , haklısınız evdeki hesap hiç çarşıya uymaz zaten , bı cesaret ya bu yola gireriz ya hazır daire alırız napalim☺️
2minika Burda aradığım cevabı bulamadım , eğer ben yaptırırsam kalem kalem yazacağım buraya merak eden olursa faydalansın 😂 şu an arsa bakıyoruz alırsak ilk onun fiyatını yazmayla başlarım 😂😂
2minika Sermec27 lükse kaçınca çok normal sanırım , bizede tek kat anahtar teslim orta duzeyde bişeyler 2 milyon diye bı fiyat verildi bizde madem öyle lüksünü yaptırırız 2.5 milyon tutar dedik atıyorum yani öyle bişey , demekki hemen hemen aynı tutacak
2minika demir2606 evett , zaten en fazla 120 M2 düşünüyoruz , çünkü hep bu genç yaşta kalmayacağız yasliligida düşünmem lazım kocaman evi temizleyemem 😂
2minika Sermec27 hayır malesef sadece tek kat ev fiyatı bu , arsalar cok pahalı malesef onu ayrı almak zorundayız