kocamdakocam ElifciginAnnesi yoo erken değil 😄 erken diş çıkaran erken çürütür derler bilmem hurafedir belki de. Benim oğlumun da aynı oldu sizle
Lavinia_- ElifciginAnnesi fotoğraf var mı benimde bebeğimin alt iki dişi bembeyaz belli oluyor ama çıktıdan kastınızı görmek istiyorum
poyrazmom2604 ElifciginAnnesi fotosunu atabilir misin dişinin benim bebeğim 9.5 aylık alt dişi yarılmış içi boş gibi bi garip sanki su toplamışta patlamış gibi
ElifciginAnnesi kocamdakocam diğerleride peşpeşe mi geliyor peki ucu çıkmış tamamı ne zaman çıkar görünen dişin
kocamdakocam ElifciginAnnesi aynen peş peşe gelir artık. Tamamının çıkmasını hatırlamıyorum ama sanırım 1 ay falan sürüyor en az
ElifciginAnnesi Dedektifgadget maşallah arkadaşımın kızı 19 aylık yeni çıkmış dişleri her bebek farklı gerçekten
ElifciginAnnesi Lavinia_- yarın çekmeye çalısırım ucu çıkmış patlamış elimi ısırıyor patlamasını göremedim ben beyazımsıydı
kocamdakocam ElifciginAnnesi kaşındıkça ısırmalar artıyor maalesef. Karanfil ezip üzerine zeytin yağı ekle. Ve diş çıkan yerlere sür. Rahatlatacaktır
ElifciginAnnesi kocamdakocam zararı olmazmı bide meyve verme süzgeciyle buz okumuştum burda uyuşturuyomuş iyi geliyormuş
kocamdakocam ElifciginAnnesi bende zararı olur mu acaba demiştim ama dr önerdi. Çokta rahatlatıyordu. Tabi sonradan tetagil daha pratik geldi. İki türlüde rahatlıyordu