aybor Bi rahatsızlığı yok ama sürekli uyudu bugün bir iki saat belki aktivite yapmışızdır canı hep uyumak istiyor bi sorun yoktur dimi ya yeni anneyim ya ilk defa bunu yaşadığım için garip geldi
babyaframoms aybor çok normal 😌 kızım 5 ay boyunca hep hep uyudu. Doktora bile götürdüm sorun yok annesi herkes bebeği uyusun ister sen tam tersini istiyorsun dedi😂 5 aydan sonra bi açıldı tam açıldı🌸
Zeynpkcn aybor uyusun uyusun bugunleri ararsin 🤣 6 qylikdan bildiriyorum uyumuyor ilk ic bucuk ay hep emernuyurdu bende senin gibi düşünürdüm acabami derdim ama bi sikinti yoknuyusunnzaten farkli bisinolsa annesi olarak gozlemlerdin sen
durubalci babyaframoms merhabalar günde kaç saat uyuyordu benim bebeğim de 46 günlük 17-18 saat uyuyor. Zor uyandırıyorum. 30 günlükken 3 tane doktora götürdüm. Hala korkuyorum acaba aksi bir durum mu var diye
babyaframoms durubalci benim kızımda o saatler kadar uyuyordur inanın sadece emip uyuyordu zorla uyandırıyordum. Suan 3 yaşında hiç uyumuyor… diyeceklerim bu kadar😂
btlbge durubalci 42 günlüğüz iki gündür sürekli uyuyor yarın bende özele götürmem korkuyorum önceden uyurken mama yiyordu şuan hiç uyanmıyor yemiyor zorluyorum