bendenbirtanedahayok Irmmylmzzz2906 e sigara içmiştim 1 ay ama aşırı vicdan yaptım, sütün azaldığını söylüyorlar kaldı ki birçok zararlı madde barındırıyor üstünüze kokusu siniyor vs eğer şansınız varsa kullanmayın
yavrupotuncek Irmmylmzzz2906 canım inan hamileyken de emzirirken de halada iciyorum isterdim bırakmayı bebeğim o kokuyu p zararı almasın ama bir türlü bırakamadım 11 senedir içiyorum eğer sen benim kadar bağımlı değilsen içmemeye çalış
Buket57 Irmmylmzzz2906 hamile iken içmedim öncesinde içiyordum,doğurdum tekrar kaldığım yerden devam tiryaki olmuşum anam ne yapalım🥴
Kitsu Kitsu kendinize şu soruyu sorun. Çocuğuma bir şey olursa sütüm kesilirse sigara içtim diye oldu diyip vicdan azabı çeker miyim. Hep aklınızda acaba sigaradan mı oldu diye kalıcaksa içmeyin
Irmmylmzzz2906 Kitsu hamileyken de şuanda günde 3 tane falam kullanıyorum ama çoğunlukla emzirdikten sonra içiyorum sonra 2 saat geçiyor diye
bendenbirtanedahayok mathilda0 biraz baktımda tam anlayamadım o minik sigaraları nerden alınıyo ayrı satılıyor mu
mathilda0 seyma51 cihazı havalimanından almıştım yurtdışından tütünleride İstanbul’dan sipariş veriyorum