bebisilay Kızlar bu aydaki bebişlerinizin dikkatini çeken ya da gelişimi için faydalı önerebilceğiniz oyuncakları paylaşabilir misiniz? 🌸
likeli bebisilay bultak küpler, yumuşak top, fisher price masalcı tırtıl, cırt cırtlı kitap, vakumlu moleküller o aylarda kızımın ilgisini çekiyordu. Bir de montessori çekmeli oyuncak. 6. Ayından beri oynuyor. Şu an 14 aylık hala çok seviyor.
smnbr bebisilay Pet şişeye renkli boncuk koymuştum. O yuvarlanınca emekleyip eline alıp sallayıp duruyodu o aylarda😂
cokbilmismom bebisilay fisher price eğitici kopekcik, dans eden yengeç, uzaktan kumandalı araba bunlar çok güzel oyaliyor bizim bebeği ama tabi. Bide ilk adim arabası aldık o varya bir kurtarıcı oldu 10 aylık oldu bugün
suheyla92 bebisilay bin tane oyuncagi var oynamaz plastik kapak pet siselerle oynar pet sise icine ses cikaracak bisey koyun verin eline oyalanir siz işinizi görürken 😂
smnbr bebisilay Doktorumuz o aylarda pahalı oyuncak alma demişti Ama genel olarak cırtcırtlı etkinlik kitabı, masalcı tırtıl falan seviyordu onları Bi de kitaplardaki resimleri gösterin anlatın bol bol
bebisilay smnbr anlatıyorum konuşuyorum kitap okuyoruz ama ben istiyorum ki işimi yaparken biraz da olsa kendi oyalansın ama illa beni istiyor yanında
smnbr bebisilay O zor ya, bebişlerimiz hep ilgi arsızı çünkü ☺️ Ancak uyuyunca iş yapılıyo Ya da mama sandalyesinde otururken falan🤭
fatmany Piyanolar var ya böyle 5 tuşlu falan müzikli. Biz de ondan var o çok kurtarıcı oluyor. Basınca ses çıktığını öğrendi yani sebep sonuç ilişkisi kurdu ve müzik çalınca alkış yapıyor artık
suheyla92 jdjdjf yurume arkadasini cidden kullaniyor musunuz benimki dolabin tepesinde duruyor bebis sevmedi cnku hizli gidiyor bi de tutup yuruyebilecegini kavrayamadi. Bizi kullaniyor yurume arkadasi olarak 😂
jdjdjf suheyla92 bizim kız yürüme arkadaşını yürüme amaçlı kullanmıyor valla üzerindeki oyuncaklarla oynamak için kullanıyor 🤣 evde biz gezdiriyoruz koltuk altından tutarak 😀
jdjdjf bebisilay şu an destekle ayakta dikiliyor 7 aylık bebeğim oturuyor emekliyor . Bu ay kullanıyoruz çok seviyor evde biz gezdiriyoruz çok hoşuna gidiyor çekmecelere yaklaşınca kollarını uzatıyor karıştırıyor sonra devam 😀