peri001 benbenimsenkimsin Sıcak su rahatlatır daha kolay regl olmanızı sağlar ağrınıza iyi gelir ve o temizlik hissi her şeye bedeldir bence mutlaka alınmalı ki ben regl olsun olmasın her gün duş alıyorum öyle kanlı asla duramam 🫠
NewMomm1 aleksandralarossa eşi aldatmamıştır aldatılmanın acısını bilse böyle konuşamaz. Ama ben hanımefendiden şüphelendim eski postlarında eşinin pasaklı olduğunu belirtmişti şimdi kişisel bakımı olmayan aldatılır falan demesi. Başka açıklaması yok yani
aleksandralarossa NewMomm1 hiç bakmadım hiç muhattapda olmak istemem ay yallah hayatımdan böyle insanlar ya sinir oluyorum valla. Bana da baska postta saldırmıs. Önüne gelene hırlıyo heralde sonra tesadüfen burda da gördüm😁
bucocukac_ aleksandralarossa çocuğunun hastalığını soran açılımı ne diye yazan kadınsın 😅😅😅😅😅 kudurmuş kalkmış buraya gelmiş bide muhatap olmam diyor 😅😅😅😅 hayran olmuşsun farkında değilsin
likeli benbenimsenkimsin İlk kez duyuyorum böyle bir şey. Asıl reglken yıkanmak gerekiyor. Ben reglken günde 2 kez duş aldığımı bilirim. Hem sıcak su ağrıya sızıya iyi geliyor hem de o kadar vücut salgısıyla insan kokar ya yıkanmazsa. Duş nasıl regli kesebilir ki? Aşırı mantıksız.
cakebabe bucocukac_ yakınındakilerin kocasını allah korusun senden kıyaslamaya bak şaka gibi iğrenççççç
aleksandralarossa Irmakk1 eski postlara bakılırsa aynen dediğiniz gibi bırdada bu şekilde vicdan rahtltıyo
zehrababy merrv26 ay benimde öyle oluyo ya özellikle son günler bitti bitecek gibi duşa gir çık hop şaldır şuldur
esekhosaftanneanlar benbenimsenkimsin eğer reglken duş almıyorsanız kokmuyor musunuz ben 2 gün yıkanmayayım hemen kokuyorum. Bırakın regli ameliyat olmuştum göbeğimden 4 ayrı delik vardı o zaman bile kokarım korkusuna yıkandım