bendenbirtanedahayok Bu saatte uyutmazsam çok eziyet ediyor 3. Uykusu hep bu saate denk geliyor. Sizde uyutur musunuz? Kaç uyku uyuyor bebişiniz
utkummm bendenbirtanedahayok kacta kalkiyorki gunduz uykulari falan hangi araliklarda peki o saate kaliyo uykusu
Ecem__ bendenbirtanedahayok canim daha cok kucuk 3 uykusu yapmasi normal birak istedigi saatte uyusun 1 yasa gelince 2 uyku yaparyada 1 e dusuyor uyutmazsan eziyet eder gece gec yatiyorsa uyaninca gunduz sizde onunla uyuyun ben 2 cocugumuda uykulari gelince uyuttum saat tutmadim suan ikiside aksam 10 da en gec 11 de uyumus oluyorlar sabaha kadarda deliksiz o kadar kucukken hic uykusuna karismadim benjm fikrim ..
handanu bendenbirtanedahayok 7 aylık 2 uyku yapıyoruz ,kızımında 6 gibi uykusu geliyor ama oyalıyorız bir şekilde 7,30 gibi yatırıyorum sabah 7 gibi kalkıyor
bendenbirtanedahayok utkummm genellikle 10 civarı uyanıyoruz haznede 8:30 falan gündüz 2 saat arayla uyur
bendenbirtanedahayok Ecem__ doğru haklısınız bende öyle yapıyorum ama uyutmayın diyorlar bi sorayım dddim
utkummm bendenbirtanedahayok yani 10 da kalktigi icin gece kaliyo 8.30 da uyansa ilk uykusunu ztn 11 gibi yaptirirsiniz,birde ne kadar uyuyo uyudugunda
cokbilmismom bendenbirtanedahayok 10da kalkıyorsa akşam kaçta gece uykusuna geçiyor. 7 aylıkken bizimkide 3 uyku yapardı ama yine ben 6 ya bırakmıyordum 5 5 buçuk gibi en geç uyutuyordum akşam üstü, sabahta 8 8 buçukta kalkar en geç. Suan 10 aylık 2 uykuya geçtik
Ecem__ bendenbirtanedahayok 2 yasinda bir cocuk olsa uyutmazsin ama 7 aylik bebek ne kadar uyanik kalabilirki bebeginizi siz taniyorsunuz buyudukce cok degisiyor uyku saatleri 1 yasakadar en azindan bu sekilde ilerle 1 yastan sonra tek uykuya duser rahat edersin canim
handanu bendenbirtanedahayok sabahları ablası okula babası işe gidiyor ses olduğu için geç yatsa daha uyanıyor bende bari erken yatsın erken kalksın diyorum 😀
Dlk55blt-rdvn bendenbirtanedahayok o aylarda 7 bizim için mucize sayılırdı bizimki 5.30 6 dedi mi uyanırdı hep
evsever Benimki de 3 uyuyor hala, 18 i biraz geçe uyanıyor, 21:30 gibi uyuyor en geç. Bu aydan sonra 2 uykuya geçmeye çalışıcam ben de
bendenbirtanedahayok evsever genellikle evet bazen 1.5 oluyor haznede 3 saat oluyor dışarda isek 3 saat uyanık kalabiliyor
bendenbirtanedahayok utkummm max 1.5 saat uyuyor ilk uykusunu diğerlerini 30-50 dk arası değişiyor. Erken kaldırmayı bende denedim ama bende kalkamıyorum😂😂😂 hep 10 civarı uyanırım
bendenbirtanedahayok Ecem__ teşekkür ederim uyku eğitmen sayfasında gördümde 18:00 den sonra uyutmayın diye ondan sorayım dedim yoksa uyuması benim içinde daha iyi
utkummm bendenbirtanedahayok yani o zaman yapacak bi sey yok gec kalktigi icin mecbur gece kaliyo uykusu
ZeydsMom bendenbirtanedahayok sabah uyaniyor 6-7 arasi bide 9 da geri uyur. 1-1.5 saat uyur sonra aksama kadar uyutmam. Cunku uyursa aksam uykuya gecemiyor. 9 dan gec uyutmak istiyorum oglene yakin ama o zamana kadar da durmuyor agliyor. Ama kac ayllik oldugu onemli kac aylik bebek?
bendenbirtanedahayok ZeydsMom uyanıklık süresi 3 saat olduğu için durmuyor olabilir gece geç yatırın kaçta yatıyor mesela