yenianne112 Kızlar 4 günlük bebeğim var 2 gündür göğüs uçlarım çok ağrıyor geçer mi bu acı emzirmek istemiyorum resmen işkence gibi 🥹
Lavinia_- yenianne112 canım yara olduysa kurumasını bekle birde doğru bir şekilde emzir göğsünün siyah kısmının hepsini ağzına soktuğundan emin ol
pembemontluleyla yenianne112 bende de ilk başta hafif yara olmuştu lansinoh baya işe yaradı, ama o ilk memeyi tuttuğu anki acı ve sızlamanın geçmesi bir ayı buldu maalesef
Gzdzeynep yenianne112 gögüs kalkanı kullanan ya da memeleri açıkta tut ucu hava alsın o şekilde bir kaç ğüne iyileşir. Benim iki doğumumda da kalkanla bir haftada iyileştirdim birşey kullanmadım ekstra.
kubra11111212 yenianne112 ayva çekirdeğini az bı suya koy bir gün ikinci gün jöle oluyor onu sür sürekli emzirirken de silmene gerek yok.cok iyi geliyor ben lansiloh krem gümüş kapak hepsini kullandım ama bu dediğim fayda etti
yenianne112 Lavinia_- yara gözükmüyor kızarık duruyor tamamını vermeye çalışıyorum kahverengi kısmında Lansinoh krem sürüyorum sürekli
AvukatMom Garmastan pomat kullan canım bende 2,5 aylık bebişliyim ilk başlarda yara acı çoktu o u kullandım sadece emzirmeden önce krem kalma ihtimaline karşı temiz bir su ile ıslanmış pamukla sil emzir sonra tekrar sür
Lavinia_- yenianne112 hazır yara olmamışken dikkatli emzir 1 ay ağlayarak emzirdim çok kötü bir acı benimki yarılmıştı kanıyordu
Lavinia_- yenianne112 canım ben sürekli lansinoh kullandım aslında bir çok krem kullandım ama yara ıslak olduğu için geçmiyordu en son annem bu yara kuruyupta geçer dedi öyle de oldu 3 gün de düzeldi
yenianne112 Gzdzeynep bazıları kapalı tut diyor bazıları açık tut ben krem sürüp streçle kapıyorum mesela onu önerdiler bana
esraa_20 Gzdzeynep kalkan gerçekten işe yarıyormu gümüş kapak kullanıyorum yara olmadı ama hassasiyet geçmedi hala gümüş kapakta nemli tuttuğu İçin iyileşmesinin önüne mi geçiyorum acaba
pembemontluleyla yenianne112 ben kapatmadım ya bazen göğüs pedi koyuyordum ama onu da sık sık değiştirmek gerek