hifa0302 11 günlük kızım pek bir ağlaması yok acıkınca bile ağlamıyor ıkınır gibi ses çıkarıyor çok nadir gördük ağladığını uyanıkken bile öyle etrafına bakıyor sessizce gelen insanlar da neden ağlamıyor hiç diye soruyor
iremsimay hifa0302 benımkide çok uyuyordu o zamanlar diyordm bu garip bebek dediğin ağlar uyumaz ebeye bile sordum daha ne ıstıyon dedi ve ertesi günden şu an 4 ay 10 günlük ne ağlaması bitiyor ne uyku sorunumuz sus bacım boşver 😁
UrbanMom hifa0302 bir sağlık sorunu yoksa maşallah diyelim. Oğlum ilk doğduğunda pek sesi çıkmadan ağlardı şu an 19 aylık olacak evde bebek mi var Denizli horozu mu bende emin değilim. Gece sıçrayıp uyanıyorum normalde uykum ağır öyle soyleyim. Sizin bebeğiniz daha mizacı uysaldir belki
hifa0302 Papatya-eylul88 bana da öyle geldi etraftakiler demeye başlayınca kuşkulu normal mi düşünmeye başladım
Papatya-eylul88 hifa0302 benim eşimde oyleymis inanilmaz usluymuş hiç sesi cikmazmiş kaynanam gider nefesini dinlermiş o derece.şimdi susmuyor hatta horluyor olan bana oldu o ayri😒🥲🤭
sincapailesi hifa0302 ağlasa da bi kulp bulurlar aç derler sütün yetmiyo derler yook mama içiyo doyuyo desen aaa mama mı verdin derler onlar konuşmaya yer arıyor, sen boşver sakın bi bebektir ilerde açılır 😊
hifa0302 begonya1 sakin bir bebek demek oğlumdan sonra kızım böyle olunca garipsedim bir yandan da böyle sakin bir bebek diye mutluyum yormuyor beni
Beyzaveduru Kızım da öyleydi ç. Gala da öyledir maşallah nadiren ağlar. Acıkınca da ağlamıyordu o sorun oluyordu başta sarılık olmuştu
hifa0302 UrbanMom benimde öyle oğlum çok ağlardım gazlıydı kızımın da var gazı ama çok şükür sakin bir bebek Umarim hep böyle olur
maygirl hifa0302 belki sakin bi bebektr..kontrole gdince doktora sorun bi..ilk konteolde doktor bana agliyormu acikinca agliyormu enazndan die sormustu nedeninu bilmuyorum tabi..:)sakin bi bebek olablir biraz buyudkce degisir bnce
alpmila hifa0302 benim kızımda öyleydi 2 . Aydan sonra biraz biraz aglamaya başladı suan 5 aylık canı acımadıgı sürece agmlamaz mızlanır