cansu2600 tgccgrr Ay bilirim bilmezmiyim cocuklarda o duygu yok malesef çok kırıcı olabiliyolar sırf o yüzden bu yaşımda hiç kimse saçımı toplu görmemiştir eşim haricinde
Aslan1605 tgccgrr hayır değşl üstten kıvrımı var sadece önde duruyor daha sık geride duracak şekilde bandaj filan takın ya da bere takın benim oğlumun da böyleydi şuan 21aylık gayet düzgün
aslasyymom tgccgrr bizim de hafif böyle bandana takıyorum uyanık olduğu zamanlarda ise yarıyor drneyin derim🌸 bizim de yatıs pozisyonundan oldu kıvrıla kıvrıla 🙃 buyudukce düzelir diye düşünüyorum kepce kulak biraz farklı oluyor daha geniş ve cıkıntılı oluyor
aybukesimsek tgccgrr benimde 7 aylık oğlum var kulakları büyük ailede dedemin kulağı o şekilde ama kepçe değil iki kulağı farklı bende çok üzülüp ağlıyorum şimdi takmıyorum artık herkes kulaklara bak ne büyük diyor üzülüyorum
tgccgrr aybukesimsek ay kıyamam yapmayın ya evet ben de üzülürdüm ama kuranda bile birbirinizle alay etmeyin diyor insanlar çok acımasız
aybukesimsek tgccgrr aynen öyle canım doğduğunda kulakları yapısıktı çok büyük değil aslında ama insan üzülüyor
tgccgrr aybukesimsek üzülmeyin eğer estetik olarak çok sorun olursa ameliyatı varmış basit bir estetikmiş
cansusrgl tgccgrr ya maşallah onun kulaklarını yerim ben çok tatlı hiç bişey yok kardeşimin de öyleydi büyüdükçe düzeliyor kepçe değil bence
zhrzynp tgccgrr acaba bir çare bulabildiniz mi. Benimde aynı böyle kızımın kulakları. Ne durumdasınız acaba bende hafif hafif takmaya başladım galiba🤭