tgccgrr Kızlar Bi bakar mısınız kızım kepçe kulak mi ya bu düzelir mi 🥲🥲🥲
Tugba-tugba tgccgrr benım oglum kulakları tam kepceydı bu nekı simdi ama büyüdükce düselıo cnm bu arada masallah cok tatlı keclok yok ❤️
Mavigokyuzu Bana hiç öyle gelmedi.kucukluge bağlı olarak öyle görünüyor bence. Maaşallah bu arada🧿 ailede yoksa olacağını da sanmıyorum
tgccgrr Mavigokyuzu teşekkür ederim hayır hickimsede yok gözüme bu ara çok takılmaya başladı acaba mi dedim 🥲
tgccgrr Tugba-tugba teşekkür ederim canım benim bu ara gözüme batmaya başladı illa bisey bulcaz ya işte 😂
nurftma Benim oğlumun kulaklarıda hafif kepçe. Sağa sola yatırdım hep ama yinede oldu. Boşver bişey olmaz hem kepçe kulaklı çocuklar daha atılgan zeki kabiliyetli olurmuş araştırmalar sonucu kanıtlıymış.
tgccgrr nurftma derdim o da değil Allah korusun böyle kepçe olur da akran zorbalığı yaşarsa ilerde diye şimdinin çocukları bu konularda acımasız oluyo
Tugba-tugba tgccgrr yok cnm masalahı war bıde dahada büyüdükce kafalarıda büyüyor form alıo daha ıyı olur
tgccgrr bahardg inşallah ya böyle elflere benziyo seviyoruz da ilerisi için endiselendim acaba var mı kepçelik ya da düzelir mi diye
tgccgrr cansu2600 ay estağfurullah biz tölere ediyoruz da yaşıtları ilerde böyle kalır da dalga geçerler diye korkmuştum
cansu2600 tgccgrr Ay bilirim bilmezmiyim cocuklarda o duygu yok malesef çok kırıcı olabiliyolar sırf o yüzden bu yaşımda hiç kimse saçımı toplu görmemiştir eşim haricinde
nurftma @tgccgrr Doktorunuza bi danışın. Bildiğin kadarıyla kepçe kulaklar için kulaklık tarzı şeyler var. Takabilirseniz ondan deneyin. Ben çok takmıyorum açıkçası çünkü eğer sıkıntı yaşarsa ilerde yaptırır. Çoğu çocukta var zaten bu olay ama düzelir yani ilerde