Arkadaşlar bebeğim 4.5 aylıkken ilk defa emerken tüm vücudu titredi, devlet hastanesine gidiyoruz. Doktora söyledim, kasılma gözlerde kayma vs yoksa korkulacak birşey yok, olursa video çekmeye çalış dedi. Onun üzerine belirli zamanlarda yine emerken uyku aşamasına geçerken yine tüm vücudu titredi derken son 3 dür sadece başı ve eli titriyor ve kısa zamanlı titreme ki video çekerken hep el kısmına denk geliyorum. Kasılma, gözde kayma vs yine yok. En son geçen ayın sonunda tahlil yaptırdık, B12 değeri 188 çıktı şu an yükselmesi için takviye kullanıyoruz 10 gündür ve bugün tekrar oldu titreme. Dün doktora yeşil alan açmasını istedik ama ısrarla kasılma vs olmadığı için gerek yok diyor. Bunun dışında bebeğim 7.Ayıh içinde dönmüyor tam tur ama desteksiz oturabiliyor. Sağ el bileğini kıvırıyor ben acaba nörolojik birşey mi var diye endişeleniyorum. Sizce B12 yükselene kadar beklemelimiyim yoksa özele çocuk nörolojiye mi götüreyim, ne yapayım çok kararsız kaldım, bebeğim ilaç vs çok korkuyor. eeg yaparken ilaç vs oluyor mu ne yapsam?