Birdunyabircennetannesi yasmiiina Hep eski suyu kalıyor yani Ay bilmiyordum benim yüzümden ölmüş çok üzüldüm Diğeri dayanıklı çıktı İnşallah bugün zarar vermez büyük ona
Birdunyabircennetannesi Umaysmom78 İçim rahatladı Peki büyük olan Yem verdiğim an saldırdı çoğunu yedi Yem olayını nasıl ayarlıyorsunuz İlk balık aldığım adam 1 balığa 2 yem koy demişti Bugün aldığım adam 1 balığa 1 yem 2 tane çok demişti
Birdunyabircennetannesi lceLady İkisi de japon balığı Ama biri diğerinden büyük Özellikle söyledim zarar verir mi diye bugün aldığım adam baya bilgiliydi balık konusunda zaten yaptığım su yanlışını o söyledi Yemez japon balıkları birbirlerini dedi
Birdunyabircennetannesi Tatlican Bizim minik iki balık sakindi kovalamıyorlardı uslulardı da bu sonradan gelen büyük fena bulaşıyor küçüğe Zaten zor dayanmış su temizliği yaparken yanlışlık yapmışım sağ çıkmış Şimdi zorla kalpten götürecek balığı🤦
Tatlican Birdunyabircennetannesi Kzim bekliyor hususi yiyen balik 2.yemin yanina gelirse cama vuruyor balik rıp kaçıyor 😂😂
maygirl Birdunyabircennetannesi takionetmeniz lazm atinca digeri yine yer digeri yine ac kalablir..zor yani onu denk getrmek.valla bn atiyordum bi tık fazla atiyordum tane olarak yani illaki digeride yiyordur boyle.olunca yoksa zor onu tuttrmak
Tatlican Birdunyabircennetannesi Bende 3-4 günde bir değiştiriyorum aşırı Bize balikci 3 4gunde bir uzerinden 4 5kase su alin atin ve 4 5kase yeni su ekleyin dedi Birde 1 er tane yem atiyoruz birgun bir baktik baligin biri uyaniklik yapip iki yemi yedi eger gormesek digeri acliktan ölurdu simdi hergun takip ediyoruz bizde yeni aldik 20gun oldu
Birdunyabircennetannesi Tatlican Bu büyük çok fenaymış attığım an saldırdı Diğer iki küçük olan atardım azıcık azıcık yavaş yavaş yerlerdi Bu çok çakalmış Zaten hamsiye benziyor adını da hamsi koyduk😅
Tatlican Birdunyabircennetannesi Benimkisi ışıl kızımınkisi altin o kendisi koydu adini benimkisi cok uyanik nevarsa kapıyor kziimda zıt aldi onu 😂
Birdunyabircennetannesi maygirl Eşimde dedi bunlara bir tane az geldi diye 3 tane attı Bana göre hepsini büyüğü yedi
Birdunyabircennetannesi Umaysmom78 Büyüğü hepsini yedi küçüğe bırakmadı ki aç gözlü sonradan geldi kral ilan etti kendini😅
maygirl Birdunyabircennetannesi 😀 olablir atsaniz gene digeri yiyecek belkide zor yani şans ertsi gun illaki dgerinede denk gelir atinca yapacak bsey yok..:)
minervadefne Birdunyabircennetannesi fanusta vardı bizimde 2 yıla yakın yaşadılar biri yalnız kalmasın tek diye yanına başka almıştık o biraz büyüktü kovalıyordu küçüğü 😁 bir anda öldüler yemden oldu sanırım bizim
Birdunyabircennetannesi minervadefne Yem çok vermemeye çalışıyorum ne derlerse onu yapıyorum şuan bilmediğim için Ama o kadar dikkat etmeme rağmen bilmediğim için birini 1 hafta geçmeden öldürdüm🥹
Umaysmom78 Birdunyabircennetannesi diğeride doyar merak etmeyin aç kalmaz ama yemi 1 den fazla vermeyin sakın şişip ölürler
minervadefne Birdunyabircennetannesi biz yeri geldi ben hastaydım falan suları baya kirlendiği de oldu yem unuttuğumuz da fazla verdiğimizde 😁 çok umursamayın mesela kabız oluyolar böyle ip gibi bişey geliyor görürsünüz zaten o zaman 1 gün yem vermiyordum kabız olup çatlıyolarmıp
Birdunyabircennetannesi Umaysmom78 Tatlican Bana bugün balığı aldığım adam haftada 1 gün aç bırakın sindirim sistemleri rahatlasın dedi Doğru mu bu peki? Böyle mi yapmalıyım? Bu sefer açlıktan birbirlerine saldırmazlar mı