Rabiiul Kızıma kuzu kemiği aldım çorbalarına suyunu koymak için kaç saat kaynatmam gerek ve kaç lt su bilen varsa yardımcı olun bacımsular
Ays21 Rabiiul lt olarakta şöyle kemiğiniz ne kadar şimdi bilemedim. Üzerini geçsin yani kemiklerinizin. 8 saatte kaynayacak sonuçta çekecek suyunu da ona göre ekleyin 🤣
atabey777 Rabiiul normali 24 saat hatta 48 saat kaynatılarak yapanlar var ama ev şartlarında 8 saati kaynatıyorum ben en az bizimki dans kemiği bu arada kuzu yapmadım
irsemiaa Rabiiul 4 senedir bittikçe yaparım çok araştırdım 12 saatten önce kemikteki minareler suya geçmiyor minimum 12 saat tercihen 14 saat mum ışığı ateş derecesinde kaynatmanız en güzeli olacaktır
Rabiiul irsemiaa nasıl yapıyorsunuz ? Kemikleri yıkayıp 1 gece suda bekleteyim sabah süzüp normal suya mı koyayım
asya343 Rabiiul 8 saate yakın kaynatmıştım , üzerini geçecek kadar su koydum suyu çektikçe biraz daha ekledim
irsemiaa Rabiiul 1 gece önceden bekletmenize gerek yok yarım saat 1 saat bekletmeniz yeterli olur. Kaynatırkende içine 1 yemek kaşığı ev yapımı sirke ekliyorum