ayyucebozt 5-6-7 aylık bebeklerinize günde kaç kere kaç ml mama içiriyorsunuz? Benim bebeğim çok iştahsız zar zor içiriyorum
Aselinannesi0655 ayyucebozt 2-3 saatte bir 60-90 mac asla içiremiyorum.dğn gelişimsel pesiatriye gittim zorlama red yapmış dedi zatğre şuan iyileşsin tekrsr değerlendirelim dedi ama doğduğundan beri böyle. Anne sütü yok mama el goda da z2-3 yemek kaşıgı kadar. 6 ay 21 günlük 6100 gr
begonya1 Aselinannesi0655 benim bebeğimde üçüncü ayından beri 2-3 saatte 90 ml içiyor beşinci ay kontrolünde çok kilo almamıştı ama doktorumuz normal şuanda içmiyorsa yapacak bir şey yok dedi fazla vermeye çalışıyorum yok içmiyor beş gün sonra altı aylık olcaz
ayyucebozt aybukesimsek Aselinannesi0655 bende zar zor 3-4 saatte 130-150 ml arası içiriyorum ama 1 saat sürüyor oyuncaklarla oyalayarak içiriyorum. Bir de reflüsü var içince kusuyor. Çok çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım
serros begonya1 anne sütüyle destekliyormusunuz benimdr kızım 2 aylık anne sütü veriyorum genelde ama mama takviyesi yapıyorum max 2 ölçek içiyor normal mi acaba kilo alımı az diye dr takviye yap dedi kafam cok karışık
serros aybukesimsek anne sütüyle destekliyormusunuz benimdr kızım 2 aylık anne sütü veriyorum genelde ama mama takviyesi yapıyorum max 2 ölçek içiyor normal mi acaba kilo alımı az diye dr takviye yap dedi kafam cok karışık
betul97_ ayyucebozt Kaç öğün sabah 8 gibi emziriyorum 12 gibi 150 ml mama veriyorum sonra 2-3 gibi emziriyorum sütüm yetersiz olduğu için 120 ml yapıyorum. 4-5 gibi emziriyorum 7 gibi uykusu geliyor 19:30 gibi 150 ml yapıyorum bir daha gece 3-4 gibi mama yapıyorum. Tabi öğlen mamadan birkaç saat sonra ek gıda,su içtiği için saatler değişiyor ne zaman isterse o zaman veriyorum. 3-4 kere açlığına göre mama veriyorum
serros ayyucebozt anne sütüyle destekliyormusunuz benimdr kızım 2 aylık anne sütü veriyorum genelde ama mama takviyesi yapıyorum max 2 ölçek içiyor normal mi acaba kilo alımı az diye dr takviye yap dedi kafam cok karışık
Twingirlmom16 Benimde bebeğim çok iştahsız 6 aylık 6700 kg aylık 300-400 alıyor Dr hipp in 5 tahillı kaşık mamasını önerdi günde bir öğün yediriyorum allahtan onu yiyor onu da yemese aylık hiç kg alamayacak sanırım aklınızda olsun
Pinrrr Twingirlmom16 bende kullanıyorum onu sebze çorbasına bile katıyorum hatta gündüz bu sayede kilo aldı şükür
miraclemagnet ayyucebozt 5 ay 20 günlüğüz gün içinde 3-4 saatte bir 180 içiyor. Gece 10dan sabah 5-6ya dek mama icmiyor, uyanırsa emziriyorum. Günde 2-3 kez max emziriyorum.
barlastulinay 6aylık olucaz haftaya pazartesi,gece saat başı meme emmek istiyor,emmeden devam etmiyor uykusuna, Hıçkıra hıçkıra ağlıyo , bu durumdan fazlasıyla bıkmış vaziyetteyim😔