zeynep_yze çok sağolun teşekkür ederim zindan gibi bişeydi Allah bidaha yasatmasın şimdi en ufak kasındınmı korkuyorum uyuz mu diye psikolojik etkiledi bizi bana nerden bulaştı sanırım kardeşimden ilk o oldu onunla yatmadm ama annemlere dalan gidince kıyafetlerini giyerim ondan olsu galiba ama o kolay atlattı losyonla falan biz malesef atlamadk ve benden eşime çocuğa eşimin ailesine küçük kız kardeşime memletten gelen kuzenime annesine kocasına yayıldıkca yayıldı ama hepimiz kurtulduk şükür ve ben bir sene çektim bizim yakalandıgımız zaman yaygın değildi ben ve ben gebeydim doktorlar anlıyamadı ilerledi gebelik kasıntısı bilmem ne sandık sonra gebelik kolestazına yakalandm ondan sandık kasıntı bu yüzden erken doğum yaptım belkise gebelik kolestazı değildim kasıntıdan değerlerim yükseldi ve normal doğum yapacakken sezeryan yaptım gebelik kolestazı diye sezeryan yapmak zorunda kaldm ama belkise uyuzdan yaptım anlamadk çocuk doğacak geçecek dediler duramıyodm ağlıyodm kasıntıdan ama bilmiyozki uyuzum yüksek fiyatlı ilaçlar neler neler çok çektim ya Allahım bidaha yasatmasın sonra bebeğim dogdu geçmedş ve onda bulaştı onuda doktorlar anlamadı alerjik dediler döküntü dediler en son bi doktor anladı çok şükür öyle atlattık yavrum çekti bizim yüzümüzden Bir ay belki saha fazla ama kurtulduk şükür ne kadar şükretsem azdır