Bebeginibekkleyenn Ya şuan o kadar sinirliym ki kendime direk yaptm okumadn fln Test yanlış mı çıkmıştır her zmn
Birbahargunu Bebeginibekkleyenn ilk idrardan sonra çok sıvı tüketmeden saat 11 12 gibi yapmanız daha iyi bir de her gün aynı saatlerde olsun, yani yanılmış olabilirsiniz tabi ilk idrarla yapılmıyor çünkü
Yaademm Bebeginibekkleyenn canım ovulasyon testleri hamilelik testleri gibi değil ilk dehil ikinci idrarla yapılmalı ama su içme durumuna dikkat etmen gerek
Bebeginibekkleyenn Ayseee60 9.30 10 da uyanınca ilk idrar ile yaptm 15. Gündeym negatif çıktı hep Yumurtlama gününü kaçırmış olabilir miyim
Ayseee60 Bebeginibekkleyenn ben 12den sonra baslıyordum yapmaya ama bi saat öncesine sıvı tüketmediyseniz sorun olmaz bençe
Ayseee60 Bebeginibekkleyenn benimde ilk al yumurtlama bulamamıstım 3. Ay bulmustum canım ve iki ilişkiyle hamile kaldım
Bebeginibekkleyenn Ayseee60 evet başladım ama işte sabah ilk idrar ile yaptm Yanlış sonuç veriyormus Yumurtlama olduysa negatif çıkmış midr diye düşünüyorum Normalde 2 yıl önce 12 13 gün pik olurdu şuan 15. Gün ama pik goremedm
Ayseee60 Bebeginibekkleyenn belkide bu ay yumurtlama olmamıstır canım öncasinde su içmediysen doğru sonuc verir. Yumurtlamanınn olmadığı aydan sonra ki ay mutlaka olur bu üy birdaha tekrarlayın