boralii gmzshn koymak istemiyorsan açıkça söyleyebilirsin anlamları gayet düzgün:) Rodin Botan Renas Ararat Arşin-arjin Ulaş Kız Amara Rosida Viyan Neva Asmin
forumgurmesi gmzshn yoo hiçte az değil Kürtler de erkek çocuk sayı olarak daha çok ve önemlidir bu yüzden isimleri de çok yaygın. İnteenetten araştırınız mı?
asya343 gmzshn Adar da güzel ama bence baran ☺️ bende oğluma baran koymak istiyordum ama ailede var 😂
momikaa gmzshn ikinci erkek olursa bende Miran koymak istiyorum eşimle ikimizde kürdüz oğlumuza Efe ismini koyduk 😍 efoşla miroş olurlar belki
Evaninanasi gmzshn benim amcamın oğlunun ismi Ardıl. Ateş yürekli demekmiş ben çok beğeniyorum ama sizin seçenekler arasından Adar seçerdim sanırım
sehpayacarpanserceparmak_ Ay bende Doguluyum ama su isimleri okurken sok oldum allah askina cocugunuza koymayin azar adar rozan lozan filan ne ya Miran ve Baran guzel en azindan her bolgeye uygun
Minmini gmzshn kürtçe isim bilmem duyduklarımın dışında o yüzden duyduklarımın içinden söyleyeceğim Rodin.
humosummm gmzshn Adar güzel bı isim hem Kürtçe hem İbranice iki anlamda birbirine denk ilk bahar ağaç mevsimi anlamalarında. Bende geçen gün eşime dedim ilerde oğlumuz olursa Azad koyalım diye adını eşim Kürt olmasına rağmen Kürt ismi koymam çocuğuma dedi ama seviyorum bazı isimler ve anlamları güzel