Pamukprenss gmzshn bence kürtçe ismi söylediğinde çok dalga geçilmicek bir isim seçin. Siz türk olduğunuz için çocuk büyüdüğünde türk kuzenleri dalga geçebilir. Baran boran bor miran fırat güzel isimler . Fakat jiyan söylendiğinde çiyan diye kesin dalga geçerler . Yada adar mesela adak gibi. Tamam kürtçe de anlamı varda türkçe de anlamı olmadığı için ilk duyan kişi direk dalga geçer heleki çocuklar
boralii gmzshn koymak istemiyorsan açıkça söyleyebilirsin anlamları gayet düzgün:) Rodin Botan Renas Ararat Arşin-arjin Ulaş Kız Amara Rosida Viyan Neva Asmin
gmzshn boralii açıkça gayet söyledim bence ki zaten postta 3 tane isim söyleyip sizce hangisi diye sordum :))O 3ü dışında da bi isim düşünmüyorum öbür isimler bana göre değil o yüzden de eşim sadece onları seçenek olarak sundu anlamları güzel olabilir ona birşey diyemem tabi ki.
ikiKudurukAnnesi Baran çok var bence söylediklerinizden Miran güzel bence Civan ismi de hoşuma gidiyor sizce nasıl?
Minnakordek gmzshn bir oğlum olsaydı şuan adı mirza idi bayılıyorum isme Kürtçe mi onu da bilmiyorum gerçi
Ygmrdrgz gmzshn büyük oğlum baran küçük oğlum Miran ayrıca Miran Kürtçe değil ki Arap kökenli Beylerbeyi beyfendi demek 🙄 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gmzshn Ygmrdrgz huyları nasıl peki 😃😃 Miranlar uysal olur diyorlardı yukarıda birisi yazmış oğlum miran ama çok yaramaz diye 😅
denizin__annesii gmzshn ben 36+5 haftalık hamileyim şuan Baran koymaya karar verdik biz 2. Oğluşum bu ilki renas kızım Berfin 3. Gebelik suan
gmzshn denizin__annesii Baran ismini çok severim hiç çocuğum olmadan önce derdim oğlum olsa baran koyarım diye ama şimdi çok arada kaldım eşim baran koymakta ısrarcı
Senametinn Bekarken Baran ismini o kadar beğenirdim ki çok erkeksi gelirdi. Eşim Diyarbakırlı. Baran ismini istememişti bizde çok var diye ama koyduk😌😌😌 Oğlumun adı baran. Sakin fakat inatçı ve başına buyruk bi çocuk💁🏼♀️ Fakat Adar ve Azathan da cok güzel isim olarak.
gmzshn Senametinn eşimin ailesinde hiç yok baran ismi miran var ben miran koymak istiyorum ama miran ismi var diye oda onu istemiyor