hanim1234 kumsal02 Ameliyat Sonrası Süreç Nasıldı?Fazla Ağrılı Acı Veren Ağrınız Var Mıydı? Özellikle Dışkılama Yaparken.
gulcicekkync bykmrc iç sanırım ⅘ tane var her lavabodan sonra içeri itiyorum onlar girince dışarda bisey kalmıyor
ogedayinannesi gulcicekkync ben oldum. Doğumdan sonra makatımda çatlak oluşmuştu 3 tane. Lazerle 15 dklık bir operasyon geçirdim genel anestezi altında. İstanbul Bagcılarda ÖZEL KAŞ TIP MERKEZİ. Abimin eşi de 6 yıl önce hemoroid için gitti çok büyüktü hatta. Sonrasında da hiçbir ağrı olmuyor sadece hafif sızlama ve zonklama o da gayet normal kapalı yapılıyor bu arada.
bykmrc gulcicekkync çoklu hemeroid memeleri alan ndiginda makatta darlık olma ihtimali çok yukseliyomus böyle 4 5 tane falan olunca benim makat içinde neredeyse cececevre var fakat küçük şimdilik bir tanesi tuvalet anında ele geliyor bı gün cevecevre ameliyat olursam diye çok korkuyorum makat direkt daralır naparim Allah’ım diyorum yaşımda henüz 31
sorgulayananne gulcicekkync Ben de kullandımm çok memnun kaldım misvak hatun macunundan hemoroid için
gulcicekkync sorgulayananne evet bende memnun kaldım hamilelikte kullanamadım ama doğumdan sonra kullanmaya devam ettim iyi gelmişti. Zaten udi hindi de peygamber efendimizin tavsiye ettiği şeylerden biri
gulcicekkync bykmrc yaşınız da çok genç daha Evet makat darlığı gaz, dışkı tutamama gibi problemler oluyor ve ameliyattan sonra bile tekrarlanma ihtimali de yüksek. Yediğimiz içtiğimize beslenmemize dikkat etmemiz gerekir tek çare o gibi