Birisii Arkadaşlar 7 aylık bir oğlum var ve aşırı huzursuz ağlak. Yerde durmak istemez kucakta ise kıpır kıpır tutmadı bile zor kuvrılıp duruyor. Bir de bir kaç gündür kafasını sağa sola sallıyor. Benzer özellikte bebeği olan var MK acaba geçer mi bu haller😥
Myagz Birisii benim de yedi ay on günlük inan ki halim kalmıyor tek dursa kucakta taşımaya da razıyım kucakta da kıpır kıpır tutarsam ayakta dururken biraz duruyor sonra yine başa sarıyoruz ya hiç durmuyor hiç
Gundogduu Birisii 6 ay 25 günlük aynı benim oglumda oyle hiçbir şeyle oyalanmiyor hemen sıkılıyor kucak istiyor kucakta da durmuyor ağlıyor valla pertim çıkıyor gün boyu oturmayı sevmez yatmayi sevmez çığlık çığlığa hep hadi diş dedim dişide cikti 2 tane rahatlar dediler yok yok daha beter vala bazen oturup halime gülüyorum 🤣🤣
Emine071 Birisii bizde yedi aylığız oğlum kıpır kıpır sürekli ilgi yere koysan emekleyerek içerlere kaçıyor kucak da asla durmaz oynatsan anca geçen yatak da uyuyorduk kendi uyanmış beyefendi yatak da tur atıyor düştü artık çok korkuyorum allahtan bişey olmadı
Tuhar Benim kızımda 7 aylık, anlattığınız gibi ne kucakta duruyor ne yerde.Sürekli kucağımdan atlamaya çalışıyor.O kadar hareketli ki zaptedemiyorum. Üst dişleri çıkıyor bu ara bu yüzden gece de uyutmuyor.İlk zamanlar bu kadar zorlanmamıştım.😓😓😓
Birisii Tuhar aynen ben de öyle çok korkuyorum böyle devam etmesinden yaşayan biri geçecek dedin diye bekliyorum😓emekleme var mı
Birisii Gundogduu ay ne güzel ben de gülebilsem keşke çok mutsuz oluyorum düşündükçe çünkü nedenini bulamıyorum bir türlü karnı tok altı temiz sorun ne öyleyse😕sizinkide mi kıvrılan cinsten😶
Gundogduu Birisii aynen kucağa alıyorum eliyle karnima ittiriyo🤣 sakin olmaya çalışıyorum napiyim onunda huyu oyle babasida ayni böyleymiş sonra uslu olmuş bende o zamanları bekliyorum 😅😅
Ebrs Birisii oglum 8 bucuk aylik bu saydillarinizi birebir yasiyorum. Yere xaten bırakamıyorum aglamiyor ama nerde tehlikeli yer varsa oraya gidiyor. Kucagima aliyorum her seye dokunmak istiyor atlamaya çalışıyor belim kopuyo butun gün tepemde
findikburun Birisii offf offf 😞 7 ay 10 günlügüz hiç bişeyle oyalanmıuor sürekli kucagımda poposu yere deyince çıglık çığlıga ağlıuor . Kucagımda da artık durmuyor çok haraketli ve ben artık bezmiş durumdayım düzelirmi bilmiyorum hiç umudum kalmadı🥴
afra_orhon87 Benim oğlum da 7 aylık diş mahvediyordu gece gündüz kavramı karışmıştı komşum Allah razı olsun Almanya'dan osanit diş topu getirdi onu kullanidigmizdan beri oğlum eski haline nesesine döndü çok sukur.hatta dün mühendisin oğlu incelemeye almış osaniti
ZeyooZ 14aylık oğlum hala aynı 🤦🏼♀️ Kemiklerim sızlıyo artık çok hareketli çok sıkılgan yürüyor tüm gün yarım saat bile oturmuyor devamlı bişeylerin peşinde ben de onun 🤦🏼♀️ Hiçbir şey değişmiyor yani