Thesra Gurbettebianne 😂😂😂ayy inanabiliyorumm ama neyseki eski xs bedenimize geri dönebileceğiz😎😎 şaka gibi geliyo hele ilk doğum yaptığım zaman aman allahım ben bunların içine gerçekten girebiliyomuymuşum kendime ne olmuş diyodum her aynaya baktığımda😂az bir zaman kaldığı kaanatındayım😂😂
Gurbettebianne Thesra evett xs 💕💕💕 yaa aynen bende öyle diyorum şuan bakıyorum minicik hepsi , birde dolapta duruyor içim gidiyor 😅 en yakın Zamanda giyelim onları ama ya 🙏🙏
Thesra Gurbettebianne Ayy hadi inşallahhh canım benimde içim gidiyor çok fazla dolabı açıp baktıkça ama giyicez bence bizdeki bu aşkla her türlü yaparız eski halimizi tekrar🙊🙊😍😍😍
Barkinalpinannesi huma 13 gün önce doğum yaptım 14 kilo aldım hamileliğim boyunca doğumdan sonra 9 kilo direk gitti çok şükür bol su içiyorum rezene çayı içiyorum hem süt yapıyor hemde zayıflamaya yardımcı oluyormuş hazmı kolaylaştırdığından ☺️
Barkinalpinannesi bonusta54 ben sezeryan oldum doğumdan 4 gün sonra korse kullandım doktoruma danışıp inan eskiler diyor ya sarın gider diye 13 gün oldu karnım eski halini almaya başladı bile sarkmadan toplanıyor tavsiye ederim