Ebrudrgt Kizzlar tahminlerime göre 3 haftalık gebeyim kan verdim değerim 41.3 çıktı. Doktor pazartesi yine görelim kimyasalda olabiliyor bazen dedi korktum birazda değer cokmu düşük diye dedi anlamadım
ZeydsMom Ebrudrgt yoo eger artma varsa bi sorun olmaz bence degil gibi. Daha yeni. Belki gec dollenmedir falan. O kadar da dusuk degil bence
ElisaMom_ Ebrudrgt değeriniz hicde düşük değil benide burda korkuttular hatta betam 10 du ama dün doktora gittim tekrar verdim kan 698.9 olmuş bende 4 haftalık gebeyim şuan 🤗 kötü düşünmeyin
Ebrudrgt ZeydsMom ben birazcık takıntılı biriyim bana böyle diyincede korkmadım değil açıkçası son adet tarihim 17 ocakti yumurtlama günüm 30uydu işte yani dün kan verdim böyle çıktı ya. İnşallah teşekkürler ,💓
bebeyimveben Ebrudrgt beta değerinizin 48 saatte bir 2 katına çıkmadı gerekiyor sağlıklı bir gebelik ise
Ebrudrgt Oglusumunannesii pozitif çıktı zaten ama işte doktor çok saçma konuştu kimyasal gebelik çok yaygın işte kanamaniz gelirse zten gelmenize gerek yok ama pazrteis bidaha yapalım test dedi bende tedirgn oldum
bebeyimveben Yumurtlama tarihine göre bunu bilemezsiniz geç döllenme olmuş olabilir, değerin küçük olması bir şey ifade etmez
ZamaneAnnesii Ebrudrgt o zaman kimyasal degildir millet adet gününde yapiyor deger pozitif cikmiyor siz adetten neredeyse 1 hafta önce yapiyorsunuz pozitif cikiyor değerinize göre kimyasal degil bnce
Oglusumunannesii Ebrudrgt geç döllenme olduğu için değer henüz düşük çıkıyor sizde erken farketmissiniz hamile olduğunuzu o yüzden değer düşük çıkınca kimyasal olabilir diyorlar onu demek istiyorum
Zeyna0601 Ebrudrgt ben yurt dışındaydım sürekli kan almıyorlar orada yükseldi mi vs diye strese sokmuyorlar 1 ya sa 2 hafta sonra direkt ultrasona gel diyorlar
Ebrudrgt Zeyna0601 ne güzel ben çok stres oldm yani böyle. Beta artcakmi bekle sonra kese goruncekmi bebek varmı içinde kalbi atiyomu derken hep bir stres ,🥺
Ebrudrgt ElisaMom_ ayy çok güzel masallah yaa bende yarın 4 haftaya giriş yapicam allahin izniyle☺️ sağlıklı bir şekilde gebeligimiz geçsin insallah ve sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi. İçimi rahatlattiniz ☺️💓
ZamaneAnnesii Ebrudrgt bnce öyle rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin bana da dua edin lütfen 🤲🏻