duygublg1 Bebegimin hiriltisi var çok burnu da tıkalı anne sütü almıyor mama kullanıyoruz ıhlamur versek bisey olur mu
seyma5050 duygublg1 Benim bebeğim 4 buçuk aylık nane limon veriyorum 2 çay kaşığı 2-3 aylıkken de vermiştim
cennetkusum16 duygublg1 kaç aylık? Ayına göre doktor miktarını söylüyor o şekilde verebiliyorsunuz sakın kendi kafanıza göre vermeyin
Aysunnkaya seyma5050 nane limon mu 4.5 aylık bebeğe iyi misiniz siz kimse uyarmıyor mu sizi verilmemesi hakkında
atarepla 5.5 aylık benim oğlum. daha iki gün önce doktoru söyledi 3 4 çay kaşığı ıhlamur ver hırıltısı artınca diye. Ama işe yaradığını sanmıyorum hiç iyileşmedi dün yine doktora götürdüm ciğerlerine inmiş bronşit dedi bu sefer de.
duygublg1 hera96 evet yapıyorum ama bir türlü o hirilti geçmiyor doktora dün götürdüm bisey yok sağlığında iyi dedi bilmiyorum ya yoksa biseyi nasıl böyle hirilti öksürük olabiliyor 😔😔
hera96 Öncelikle geçmiş olsun, tavsiye etmem, çünki benim oğlumda hasta, öksürük, burun tıkanıklığı, ateş halsizlik, ilık suda duş aldırın burun temizleyin, doktor önerisi ile inhalyasion yapın, biz öyle yapıyorux, bu gün bir az toparlandık çok şükr.
cokbilmismom duygublg1 ek gıdaya geçmediyseniz ıhlamur falan vermeyin. Önce bir doktora götürün ciğerlerine indiyse ona göre tedavi uygular. Buhar verebilirsiniz burnuna
duygublg1 cokbilmismom ya cihazdan alamadık bende düşündüm bir kaba sıcak su koyup o sekil bi buhar olsa bebege iyi gelir mi oda 😶
svncgldgn duygublg1 çok küçük ek gıdaya geçseydi bir nebze ama ben bu zamana kadar hiç kullanmadım bitkisel şeyler, bitki çayları asla dedi doktorda bugün 10 aylık hasta doktora gittik fazla olmamak şartıyla ver dedi
hera96 atarepla kullanın ben de kullanıyorum azaldı bizde, devletdekiler başından ediyor bir şey yok diye, bende özel doktora götürdüm çok çok memnunum doktordan gece 12 de bile arar sorae nasıl oldu diye
atarepla hera96 Biz de özel muayenehaneye götürüyoruz ama memnun değiliz. İlgili doktor bulmak zor :(