ozgecanmetehan cekocb hazale966 bende 3 günde bir yıkayayım diyorum her gün yıkarsam hasta olur gibi ev sıcak ama sabaha karşı insan üşüyor yine de
ozgecanmetehan Gzdnr17 ay hemde ikiz zor olmuyor mu tek mi bakıyorsunuz Allah bağışlasın ben bi taneyle zor uğraşıyorum 😅
zlhtkcn ozgecanmetehan Canım 2 günde bir yıkıyorum bazen 3 günde bir 10 aylık bebeğim yazın ise her gün yıkıyordum bu yaz şişme havuz alacağım terasta bol bol suyla zaman geçirecek bu yıl 😂
ozgecanmetehan zlhtkcn ayy bende balkona yazın şu kare minimal şişme havuz almak istiyorum yazın her gün yıkarım bende ağustos da 1 yaşında olacak rahat olur ama şimdi hasta olacak diye 4 5 günde bir yıkıyorum 🤭
ozgecanmetehan [silindi] valla eşim işten gelince yemek yapar bazen o kadar iş göremiyorum yere yatırsam durmuyor pusette beni izlesin diye koyuyorum orada da durmuyor gündüz uykusu en fazla yarım saat napalım böyle böyle büyüyorlar
[silindi] ozgecanmetehan benim de aynı. Arabaya koyup yemek yapıyorum bazen. Keyfi yerinde olursa nadiren evi de süpürüyorum ama genelde hafta sonuna kalıyor temizlik
ozgecanmetehan busraturannn ya bizim 3 buçuk aydan beri uyku sorunumuz var saat başı uyanıyor her gün yıkamayı denedim değişmedi bende her gün yıkamayı bıraktım
ozgecanmetehan [silindi] bebek arabasına alıştırmak istemiyorum sürekli binmek ister çok seviyor çünkü dışarıda gık demez saatlerce oturur 😃
ozgecanmetehan ezgiii12490 bende sabah doğalgazı yükseltiyorum akşama kadar daha sıcak oluyor suyu da seviyor ama her gün yıkamaya vaktim enerjim kalmıyor gece saat başı uyanıyor birde hasta olur korkusu var her yerde salgın hastaneye de gidemem
hilaliko ozgecanmetehan 1 ay 4 günlük her gün gece uyumadan önce banyo mama uyku şeklinde ilerlemeye çalışıyoruz bazen tutmuyor kolik bir bebek uyuması zor oluyor ama banyonun rahatlattığını anladım
bnurr ozgecanmetehan bugün yıkadıysam yarın yıkamam ama olduki yemek yerken heryerini mahvetti direk sokarım yada birisiyle görüştüm o zamanda yikarim, 11 aylık yazında her gün yıkandı
tugces09 ozgecanmetehan 5 ay 20 günlük 3 güne bir yıkıyorum. Yatak odasında kaloriferin yanına koyuyorum küvetini. Oda zaten 21 22 derece oluyor hemen 10 dakikada hallediyorum sonra giydirip uyutuyorum
ozgecanmetehan tugces09 ya ben tek yıkayamıyorum artık hep ayağa kalkmak istiyor mecbur eşim gelince yıkıyorum akşamda üşüyecek gibi geliyor
sarmaliklahana ozgecanmetehan 3-1 yasında kızlarım 2-3 günde bir yıkıyorum haftada 2 kez denk geliyor.
yalavac Bugün 5 aylık olduk, göbeği düştüğünden beri her gün aksatmadan yıkıyoruz, uyku rutininde var çünkü :)