Alpmom_ İyi akşamlar dostlar, 8 aylık bebeğime su içirmekte zorlanıyorum ilk başladığında daha hevesli içiyordu son zamanlarda içmek istemiyor pek, önerisi olan var mıdır?
Ballilokmam11 Alpmom_ havalar soğuk olduğu için istemiyordur kızımda öyleydi yazın bir değişti pir degisti😂
ZeydsMom Alpmom_ benim oglum da baslarda icerdi sonra 8-9 ayda birden bire suyu reddetmeye basladi. Ama duzeldi. Simdi yemek yerken su olmazsa yemez mesela. Mutlaka arada sonrasinda su icmeli 😄
Myrtle Alpmom_ 9 aylik kizim suyu hep reddetti. Sogumasin diye de ustelemiyordum. Ablamin kizlari hayat su basligiyla su iciyor. Heveslendi onlardan o baslikla su iciyor 1 2 haftadir. Ben de sasiriyorum, sulugunun basligina benziyor ama ona heveslendi onla iciyor 😀
Alpmom_ Myrtle Maşallah ya darısı bize bakalım 🤗 peki hayat su başlığını hangi ayda kullanmaya başladınız?
Myrtle Alpmom_ Yesidil tam 9 aylik. 1 2 haftadir ablamla annemdeyim yegenlerimden gorup icmeye basladi. Hayat marka su bebekler icin su cikarmis. 6li su satiliyo, 2 tane sise basligi cikiyo icinden. Migrosta var.
Esrasnyz Benim oğlum da eline vermezsen içmiyor ben sürekli teklif ediyorum içiriyorum gün boyu o şekilde alıştırmaya çalışıyorum
miranatlass Alpmom_ çeker 5 dk da öğrettim 8 aylıkken normalde 1 yudım içmiyordu yavas yavas arttırdı pipetle şimdi 100 cc felan içiyor 9.5 aylık YouTube videosundan öğretti
miranatlass Alpmom_ kesinlikle munckin pipetli suluk hem akıtmıyor hem çok hızlı akmıyor sulukla oynarken döndürdüğünde felan hiçbir şekilde su dökülmiyor