Smrhls Kızlar bebeğim 10 aylık bronşit oldu doktor gerekli tedaviyi başlattı hatta yatması gerek ama yer yok dedi bn tedaviyi kendim evde uyguliycam zaten bebeği bronşit olan anneler siz neler yapıyorsunuz nasıl anlatıyorsunuz bu süreci 😞😞😞😢😥
Kayra_68_aksaray Smrhls bizimki hemen atlatıtor hava makinası tutuyorum antibiyotik veriyor Dr öyle ama uzun sürdüğü zaman larda oldu özel çocuk doktoruna götürüyorum iyne veriyor iciriyoruz iyneyi 2 gün de düzeliyor zaten içermelidir iyne 3 gün verebiliyorum
ilenalemin Smrhls aynınposttan ben de açtım ya çok hırıtılsı var ben de napcam bilmiyorum hava veriyorum ama doktor antibiyotik vs yazmadı nasıl geçrcekki böyle
mervee345 Smrhls geçmiş olsun 1 aydan uzun sürdü bizimki hava antibiyotik çocuk artık ilaçtan korkar oldu zor geçiyor Allah yardımcınız olsun 🤲
Serenayy-0 Smrhls nebulizatör kullanmiştik ilaçlarını doktor yazmıştı+olarak antibiyotik kullandık 2haftada toparlandık burub tıkanıklığı varsa mutlaka serum fizyolojik ile temizlenmesi burunun açılması, gerekiyor
Serenayy-0 ilenalemin antibiyotiksiz geçmez maalesef havayı boşuna veriyorsunuz farklı Bi çocuk doktoruna randevu aldın çocuk daha kötü olmadan
alice4543 Smrhls benim oğlumda 6 aylıkken olmuştu geçen sene tekrar oldu şuan 3 yaşında çok dikkat etmek lazım özellikle terleyip soğumasına ve bulaş riskine çünkü hemen kapıyorlar verdiği hava ilaçlarından ayrı olarak serum fizyolojik de solutabilirisiniz öksürüğü rahatlatıyor ve burnunu güzelce açın mutlaka
sincapailesi Smrhls antibiyotik ve buhar aldık bol emzirdim C vitamini meyve, et sulu çorbalar, göğsüne viks zeytinyağı sıcak havlu koydum, ve terine çok dikkat ettim terletmemeye sabit tutmaya çalıştım. Çok geçmiş olsun..
aura_meselesi_bu_sekerim Smrhls nebulizator cok cok faydali doktor kontrolunde ve doktorun verdigi flakonlarla uygulanirsa
gunesella Gün içerisinde 3 4 defa burnunu temizliyorum doktorun verdiği nebülleri kullanıyorum nebülden sonra sırtına pat pat vuruyorum balgamı söksün diye bizde işe yaradı biraz biraz açılmaya başladı bende öksürüğüne çare bulamıyorum maalesef uykudan uyandırıyor sürekli tıkanıyor gibi kalkıp nefes almaya çalışıyor Rabbim bebişlerimize şifa versin çok zormuş gerçekten
Kayra_68_aksaray Smrhls bilmem bize genelde icirmemizi söyler 1 defasında daha ağır getirmiştir ozaman da 2 farklı iyne verdi ikisini karıstırıp vurdurmamiz icin
ilenalemin Smrhls hırıltı geliyor daha çok.balgam varmış gibi.burnunu temizliyorum balgam yok.sanki öksürse geçecekmiş gibi ama öksürünce de geçmiyor böyle bişey yani