Merhaba anneler hepinize gecmis olsun bebekleriniz cabucak kolaylikla iyilessin dilerim ki. Sizlere bir sorum var. Oglum 4 ay 23 gunluk oldu bugun ve birkac gundur vucudunda kizariklik kuruluk var. Biz bunun artik alerji oldugunu dusunmeye basladik cunku 4 ay kontrolunde doktor cildi cok kuru oldugu icin nemlendirmemi soylemisti. 6 aya kadar nemlendirme ile gecmezse alerji testi yapalim cunku cok kuru egzama gibi dedi. Ben de gunlerdir mustela sebamed zeytin yagi kantaron yagi ne bulduysam kullandim fakat degisen bir sey olmadi. Dun acile gittik ve bize hamazinc isimli bir merhem ile zyrtec damla yazdi. Damlayi henuz kullanmadik ama merhemi surdum gunde 2-3 kez ve arti olarak bioderma atoderm surdum butun vucuduna. Su an daha iyi gibi geliyor ama hangisi etki etti bilmiyorum. Ben de dunden beri sut urunlerini kestim, sut yogurt peynir ve paketli gıdalar olarak. Doktora sormadim ama ilk aklıma bu geldi ve cok fazla kullandığımız icin bundan baslamayi dusundum. Fakat fark ettim ki dunden beri oglum kakasini yapmiyor. Normalde cok gurultulu ve yogun sekilde yapardı yani gunde bazen 2-3 kez ve sivi sekildeydi ama kan hic gormedim cok sukur. Size sorum su olacak, alerjisi cikan bebislerde diyete baslayinca boyle bir durum yasaniyor mu, siz yasadiniz mi?