LINDAMAY zynpay babası kucağına alsın o zaman size bakar. Hep uzaktakine bakıyorlar, kucağında tutan kişiye yakın olduğu için bakmıyorlar.
zynpay LINDAMAY evet babasının kucağında ya da aynada bakıyor bana :) ama kucağımda bakmayınca tedirgin oldum acaba beni sevmiyor mu küstü mü filan gibi ya da Allah korusun hastalık filan olmasın diye. annelik çok sayko bir şeymiş insan her şeyden tedirgin oluyor 🤦🏻♀️
Yamaninkoo zynpay benim bebeğimde 4. Ayına girdi dediğiniz gibi yatırıp konuşunca bakıyor yada seslendiğimde gözüme bakıyor nereye gitsem gözlüyle takip ediyor ama kim kucağına alırsa o kişinin yüzüne asla bakmıyor sadece bizimki sanıyordum 😂
BiricikAilem zynpay E canım kucağındayken göz göze olmaması normal değil mi zaten?😆 Çocuk yapabileceği bütün becerileri yapıyormuş, bırak annesi az etrafı izlesin keşfetsin😅 Hemen işkillenecek birşey arama.
zynpay BiricikAilem her gün yeni bir şey buluyorum kafaya takacak🙈 🙈haklısınız çocuk biraz da çevreye baksın dimi 😄
brns21 zynpay bence normal bebeginiz sosyallesiyor hemsiremiz oyle demisti disarda emziremiyorum mesela aç bile olsa emzirme odasina bakmaktan emmiyor
cicekbahcem Deletedmom_37 Yani pozisyona göre değişiyor,ama tabiki zaman geçtikçe bu durum değişti, sırtını tam tutmaya başlayınca düzeliyor 🥰