mathilda0 -SweetPanda- üzülmeee.. bebeğin o an mutsuz yada eksik hissetseydi ağlardı belli ederdi. Oda halinden memnunmuş bence
aslanbh mathilda0 2 aydır tek başıma bakıyorum ve gece gündüz ağlıyorum bunu da ağlayarak yazıyorum sizin adınıza sevindim en azından 40 gün bende destek alırım diye hayal etmiştim olmadı gerçekten çok zor
kuzeyinannesi06 mathilda0 aminnn ben bu annelerden biriyim 10 aylık oldu ama nasıl oldu bana sorun varken yoklar gurbette de değilim gibi ama rabbim güç küvet veriyor bir süre sonra düzene biner sizinde bişeyler
Rez mathilda0 bir de bu devirde aman allahım yok böyle zorluk bende 2 tane var planlı gebeliklerdi ama işte böyle olacağını düşünmezdim. Enerjimin sabrımın son damlasına kadar kullanıyorum. Annem geliyor ama ne kadar gelebilir ki o da hasta maks 1 saat durur bütün sorumluluk yine ben de. Eşim desen yok sayıyorum baş edemez bilmiyor yani. Bir gün hastalanıp düşüp kalacam diye korkuyorum
Rez mathilda0 ya evet kendime de bakmaya çalışıyorum ama zor çocuklarım olduğundan bi nefes alamıyorum ki, uslu sakin olsalar çocuktur der geçerim 7/24 kıpır kıpır ağlak huysuz beni yoran bu, yoksa temizlik yemek iş güç asla yormuyor beni
aslanbh mathilda0 yani kimseye güvenerek doğurmuyoruz tabi ama çevreden görünce bende de aynısı olur sanmıştım hayal kırıklığı beni biraz zorladı en azından doğurduk kurtulduk 🐣
goktugunannesi33 mathilda0 hem desteksiz hem de bebek dahil 5 kişi yemek çamaşır temizlik kendime kahvaltı bebeğe kahvaltı öğlen ara öğünü bize ayrı yemek ona ayrı yemek bakımları vitaminleri her güz dışarıya yürüyüşe alışveriş falan derken hiçbir şeye yetişemiyorum olduğu kadarıyla ♥️
elbay53 Öpücüğün alındı😂 insan başına gelen her şeye alışıyo..Allah yavrularımıza sağlık versin yeter ki 🙏🏻🌺
mathilda0 aslanbh sana en yakın varlığı doğurdun sen ileride bu gördüğün eksiklilerin fazlasını onun hayatında telafi edersin
Cananne12 mathilda0 gurbette tek başına 2 bebek büyüten bir anne olarak okudum şuan bu yazınızı.. Sağolun çok zor desteksiz büyütmek. Bir şekilde birşeyler oluyor ama bazı şeyler eksik kalıyor, yapacak birşey yok hayat devam ediyor
NesAryzey mathilda0 öncelikle çok şanslısınız herşeyden önce insanın annesine ihtiyacı her zaman vardır ama lohusayken ayrı bir ihtiyacın var o psikolojiyle bir tek annen destek olabilir sana bende doğum yaptığımda kız kardeşim de doğum yapmıştı annem ona gitmişti kayınvalidem bana gelmişti o zaman annemin sesini bile duysam ağlardım konuşamazdım kızım şuan 3 yaşına girecek ve ailemle aram da 1800 km var maalesef ki ne bir eş ne bir ne bir akraba yok etrafımda çok zor oluyor özellikle çocuk büyüdüğünde daha çok zorlanıyorsun gurbette bu sefer o sıkılıyor yanında dede ve anneannesini teyzelerini istiyor Rabbim başımızdan eksik etmesin dertlerini göstermesin varlıklarını bilmek yeter
mkzz tam da öyle büyütüyorum çok açım evim dağınık ve uykum var tek seçme hakkım olduğu için uykuyu seçtim aç yatıcam. sabırrrrrr diye geziyorum tüm gün
beyazzkuguu mathilda0 maşallah çok şanslısınız annenizden yana. Anneniz tek yaşıyor sanırım zaten. Biraz daha kalıp destek olsaydı size işleri mi vardı ☺️
mathilda0 beyazzkuguu evet tek yaşıyor ve başka kardeşim yok gezmeye gitti 😀 biraz tek kal alış sende dedi bende gezmesini kafa dağıtmasını istedim
beyazzkuguu mathilda0 olsun zorlandığınızda yine gelir rica edersiniz en azından bir dayanağınız var ☺️
Umaysmom78 mathilda0 kızım 5 aylık toplasam 20 gün falan yanımda vardılar onun dışında hep tek baktım kızım aşırı gazlı ve kolikti çok yoruldum psikolojim vs çok yıprandım annelerin Cidden hakkı ödenmez 🙂↔️