Bossbaby momytoo 1 ayda 10 kilo verdim ve vermem gereken 25 kilo daha var bir birimize motivasyon verelim 🌸🌸
Bossbaby momytoo pinkooo_02 Şekeri ve ekmeği tamamen kestim birde aralıklı oruç yapıyorum tiktokta yediklerimi paylaşıyorum başta diyetisyene gittim veridiği liste ve diyetisyen ücreti ciddi anlamda maddi olarak fazla geldi bana o yüzden kendi başıma hem maddi zora sokmayacak hemde beni zorlamayacak bir düzen oluşturdum
kusum1 momytoo bebeğim 45 günlük 20 kg aldım doğumda 12 kg kendiliğinden gitti 10 gündür dikkat ediyorum yediklerime ama gitmiyor hiç ya kaldı mı bu kilo yoksa
kusum1 circus ay normalde kolay kilo veren biriyim gram gitmedi bende doğumla mı alakalı diye düşündüm hadi bakalım inşallah hep beraber verelim yaza fit girelim 😂
kusum1 momytoo ne bileyim ilk hamileliğim insanlar genelde hamilelikten sonra kilolu kalıyor bende öyle mi kaldım diye düşündüm 😂
annevebebegiii__ kusum1 paketli gıdayı direk kestim akşam sekizden sonra bir şey yemedim su içtim fakat bazı günler az içtim yine ev yemeği falan yedim çok da kısmadım günlük 1600 kalori aldım
gul_erden Herkese başarılar diliyorum ben 23 kg verdim kalan 8 kg için de devam ediyorum takip etmek isterseniz ig : diyetteyimannecim diye bakabilirsiniz 🌸🌸🌸