Bossbaby baharne aralıklı oruç ve sağlıklı beslenerek TikTok kullanıyorsanız tüm yediklerimi paylaşıyorum ama burdan da yardımcı olurum istersen yorumlarda detaylı yazdım ekstra sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
Bossbaby Dfncgdm2022 doğumdan sonra hemen kilo vermeyi düşünme o sürecin tadını çıkar lohusalık 40 gün değil bence emzirme devam ettikçe lohusasın sağlıkla kucağına al bebişini verirsin ileride bunları hiç düşünme bile
baharne Bossbaby bebeğim 3 buçuk aylık ama doğumda verdiğim kilolarımı bile geri aldım çok çirkin hissediyorum doğumdan öncesine dönebilmem için 16 kilo vermem gerekiyor emzirirken mümkün mü sütüm zaten az geliyor daha da azalıcak korkusuna kesemiyorum. Çoğu zaman yemek bile yapamıyorum eşim yağlı yağlı yapıyor mecbur yiyorum yada dışardan söylüyor. Nasıl bi yol izlemeliyim🥺 eşim başka kadınlara ilgi duymaya başladı bu beni daha çok üzüyor 🥺
yagizinannesi0606 Bossbaby supersin hesabım yok ama bakicam bende bebeyim galiba ama bu şekilde dengeli veslenicem dr gizetiminde
Bossbaby baharne doktorum bana sütü yediklerin değil içtiğin su yapar demişti boşuna yiyip daha çok kilo alma dedi tabi ben süt olsun diye değil boğazımı tutamadığım için yiyip 90 kilo oldum Öncelikle benim yaptığım diyetten ziyade sağlıklı beslenme buda sütüne engel olmaz aksine kalitesini artırır ekmeği ve rafine şekeri kesip protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen çok güzel kilo verirsin bebeğin daha küçük aralıklı oruç uygun mu sana bilmediğim için bişey diyemeyeceğim
gul_erden Herkese sürecinde başarılar diliyorum kızlar inanın mümkün , yeterki isteyelim. Ben ameliyat olacaktım vazgeçtim ve spor diyetle 23 kg verdim kalan 8 kg için devam ediyorum ig takip etmek isterseniz diyetteyimannecim diye bakabilirsiniz 🌸🌸🌸
Bossbaby gul_erden ne kadar sürede verdiniz bu arada bende ameliyatı kafama koymuştum çok şükür gerek kalmadı
semra45 Bossbaby hesabınız inceledim ve takübede aldım detoks kahvesi hangisi acaba bi etkisini gördünüzmü tok tutuyomı
Bossbaby semra45 o kahveyi düzenli içmedim aslında normal acı kahvelerden farkı yok birde haberlere çıktı o kahve baya insan hastanelik olmuş hiç o kahve vs işlerine girmeyin sabah sirkeli su için sonra tarçınlı Türk kahvesi zaten onlar yağ yakmanıza yardımcı olur