DefneDuru33 Arkadaşlar bebeğim 45 günlük bugün kalça usg çektirdik ve değerleri sınırda çıktı doktor da kalçası daha henüz tam oturmamış dedi bebeklerinde kalça çıkıklığı olan anneler siz nasıl tedavi ettiniz bebeğinize ne yapmalıyım lütfen yardım edin
iyikianneyim61 DefneDuru33 cok erken cekmediler mi bize 60 günlük olmasi lazim dediler 48 gunluk gittigimde cekmediler 🤔
Sndzkbr DefneDuru33 ben 2 aylıkken gittim daha gelişmemiş 1 ay sonra bakalım dedi bende korkuyorum bakalım nolcak
Sevde2511 DefneDuru33 canım bende 45 günlükken götürdüm baktı doktor biri normal diğeri daha tam olgunlaşmamış dedi artık ne demek istediyse neyse tekrar çocuk doktorumuza gittik 1 ay boyunca 2 bez kullanmamı istedi öyle yaptım 1 ayın sonunda gittik düzelmiş normal dedi doktor hersey yolunda suan bebeğim 2 ay 20 günlük haftaya kontrol ve aşımız var bakalım 🙏
Zeynur6 DefneDuru33 benim kizimdada vardı freşka yastığı kullandik 2 aylıkken teşhis kondu 3 aylıkken bitti çoksukur
iyikianneyim61 ElifHuseyin bende bekliyorum 9 gun sonra cektircem ins 48 gunluk gittigimde cekmediler
DefneDuru33 Sağlık ocağı 45. Gün çektirmem gerekiyor dedi diye götürdüm acaba çok mu erken çektirdik ondan mı zaten değerleri sınırda çıktı
Purple13 DefneDuru33 olabilir canım birdahaki net olur sokma canını. Sağlık ocağı banada 1 ay içinde göz taraması dedi doktorum 3 ay içinde dedi.onuda 2. Ayda yaptıracağım
ElifHuseyin DefneDuru33 bana doğum yaptığım hastane 30 gün sonra Kalça ultrasonu için gel demişti daha sonra çocuk doktorumuz erken olduğunu 60 günden sonra çekilmesi gerektiğini söyledi
DefneDuru33 Purple13 banada dedi göz taraması testi yaptır onada randevu bulamadım yaptırayım ama bekleyecem galiba çok erken çektirdim
iyikianneyim61 Purple13 goz taramasi ile ilgili bana bise demeri doktorum goz taramasi kac gunlukken oluyor acana gitmisken onuda yaptırayım
DefneDuru33 iyikianneyim61 biraz içim rahatladı saolun inşslslh düzelir 1 ay sonrada değerler iyi gelir
Purple13 iyikianneyim61 ilk 3 ay içinde dedi bende kalça için geldiğimde olur mu dedim olur dedi. Aynı gün ikisinede baktıracağım
EsraaCeylann DefneDuru33 bizim doktorumuz 2 hafta kontrolüne gittiğimizde 3 hafta sonra usg ye gelin dedi yani 35 günlük olmuş oluyor çok mu erken kızlar?
DefneDuru33 EsraaCeylann canım bnce erken bn 45.gün götürdüm ama yinede erken gitmişim 60 Günlükken filan gidiliyormuş
Parlak240 DefneDuru33 ben bugün gittim kalça ultrasonuna baktirmaya 2 ay 10 günlük iken biraz erken gitmişsin canim 2 ayını 1 hafta geçsin doktorum öyle tavsiye etti