Rabiiul madonnaa teşekkür ederim ama sorum bu değil çünkü ben de o markayı kullanıyorum benim sorum ebebek‘teki hurma püresini kullanan var mı
Rabiiul demir2606 biliyorum canım bende şöyle ek bilgi geçeyim Og değilde diğer sitesi yerli bakkaldan alırsan hem daha uygun hem İstanbul içi ertesi gün teslimat 😍
Balbebekberil Yerli bakkal sitesinden alisveris yaptiniz mi acaba güvenilir mi bende siparis oluşturacağım ama emin olamadim Rabiiul
Rabiiul Balbebekberil merhaba evet iletişime geçtim Og ile onların sitesi orası da hem daha uygun og tükenen ürünler orada var kargo 100 tl ama daha uyguna denk geliyor İstanbul içi ertesi gün teslimat . Tel şehriye , hurma özü ve püresi aldım
Minnakordek Rabiiul bence bildiğiniz markadan şaşmayın ilerde deneyebilirsiniz yada ilk alacağınız ürünü ordan alın mesela daha önce hiç kraker vs almadıysanız o markayı alabilirsiniz bebekler değişimi pek sevmez rutin sever ziyan olmasın
kubi12 Birbahargunu merhaba en çok kullandıklarınız hangileri acaba? Bende og natural alışveriş yapacağım ek gıda tadım dönemindeyiz de sizce olmazsa olmazlar hangileri
Birbahargunu kubi12 merhaba og nin en çok yulaf ununu, balkabakli tarhanasını bebe bisküvisini kullandım şu an vitmadan daha çok memnunum toz çorbaları favorim