Rabiiul Kızlar buradan daha önce sipariş vermiştim , hurma püresi vs alacağım ama e bebekte de varmış e bebeğin kendi markası hangisi daha iyidir ?
Burcinblgl Rabiiul ben pirinç unu ve bebek irmiği aldım memnunum şimdilik🌸 severek yiyor yeni başladığım için çok bişey de diyemem açıkçası uzun süredir kulanan varsa daha iyi bilgilendirir
Birbahargunu Rabiiul og un başta bebe bisküvisi olmak üzere çoğu ürününü çok beğeniyorum ilk ek gıdada hepsni oradan aldım şu an vitma kullanıyorum onu daha çok beğendim
damlaozzz Rabiiul Bende bekliyim hurma püresi almadım daha ama diğer herşeyi og aldım hepsinden memnunuz hurmasıda iyidir muhtemelen
Rabiiul Birbahargunu trendyol‘da mı satılıyor aslında ben ebebeğin markasını kullanıp memnun olan var mı onu merak etmiştim
kubi12 Birbahargunu merhaba en çok kullandıklarınız hangileri acaba? Bende og natural alışveriş yapacağım ek gıda tadım dönemindeyiz de sizce olmazsa olmazlar hangileri
Birbahargunu Rabiiul e bebekten kraker falan alıyorum humm marka ve zeytinyağı alıyorum onlar güzel digerleri hakkında bilgim yok☺️vitma da kendi sitesinden daha uygun trendyolda pahalı
Rabiiul damlaozzz bende hep Og aldım e bebeğin nasıl acaba yorumları güzel merak ettim Og sepetimde bekliyor açıkçası
anne36 Rabiiul e bebek tarhanası iğrenç yani en azından biz beğenmedik ben bile yiyemedim tadına bakınca öğürdüm irmik bebeğim de hazımsızlık yaptı bende og aldım tarhana ve irmiği parasını sonuna kadar hak ediyor çok çok güzel biz og kullanıyoruz
demir2606 Rabiiul og natüral alıcaksanız kendi sitesinden alın trendyollla arasında ciddi bir fiyat farkı var
Rabiiul demir2606 biliyorum canım bende şöyle ek bilgi geçeyim Og değilde diğer sitesi yerli bakkaldan alırsan hem daha uygun hem İstanbul içi ertesi gün teslimat 😍